Infor a Ciber vytvářejí partnerství zaměřené na tvorbu řešení na míru a poskytování okamžité hodnoty zákazníkům

PRAHA – 3. července 2012 – Společnost Infor, přední poskytovatel podnikového aplikačního softwaru s více než 70 000 zákazníky, a Ciber, globální poradenská firma v oblasti IT, uzavřely dohodu o strategickém partnerství s cílem nabídky urychlení implementačních procesů a významného rozšíření počtu školených poradců na aplikace Infor. Obě společnosti, které se specializují na společná odvětví, budou dodávat služby programování a pokročilé implementační metodologie, jež bude využívat více než 7 000 konzultantů firmy Ciber k urychlení a zkvalitnění implementací aplikací Infor. (TZ)

Mezi prvními, kdo získají přínosy z tohoto partnerství, budou poskytovatelé služeb, správy a pronájmu průmyslových zařízení. Řešení postavené na bázi robustního produktu M3 od společnosti Infor a s využitím poradenských postupů Ciber je určeno k rychlému nasazení tak, aby co nejdříve zajistilo obchodní hodnotu klientům. Aplikace M3 poskytuje nástroje potřebné ke správě kompletní řady operací, které nejrůznější organizace využívají ve svém podnikání k tvorbě, umístění a údržbě zařízení v odvětví distribuce, služeb správy a pronájmu zařízení, textilním průmyslu, potravinářském průmyslu a výrobních odvětvích. Toto integrované řešení umožňuje podnikům monitorovat procesy v rámci celé organizace, včetně procesů správy majetku, dodavatelského řetězce, vztahů se zákazníky a dodavateli, výroby a finančního řízení. Aplikace M3 konsoliduje všechny tyto operace do jednotného pohledu, čímž poskytuje organizacím možnost rychlejší reakce na současném dynamickém trhu.

„Strategií společnosti Infor jsou dodávky řešení specializovaných dle jednotlivých odvětví, což vyžaduje strategická partnerství s prověřenými lídry na trhu,“ řekl Stephan Scholl, prezident společnosti Infor. „Ciber je pro Infor ideálním partnerem, protože se zaměřuje na stejná odvětví, jako je například výroba, strojírenství, distribuce, zdravotnictví a veřejný sektor, což pomůže urychlit dodávku hodnoty našim zákazníkům.“

„Partnerství mezi oběma společnostmi kombinuje sílu špičkového softwaru se škálovatelnou obchodní a implementační expertízou ve prospěch zákazníků. Ve společnosti Ciber měříme úspěch stejně jako naší zákazníci – podle výsledků. Se společností Infor budeme dodávat předkonfigurovaná řešení, jež zkracují dobu implementace, urychlují jejich adaptaci v organizaci a generují hmatatelné obchodní výsledky,“ řekl Dave Peterschmidt, výkonný ředitel společnosti Ciber.

Spolupráce mezi firmami Infor a Ciber se datuje od roku 1995, kdy společnost Ciber uzavřela partnerství s Lawson Software, která se stala součástí Infor před rokem. Jako jeden z největších partnerů v oblasti systémové integrace Ciber spolupracuje na klíčových transformačních projektech s využitím kalibrace podnikových procesů a změnového řízení, stejně jako funkčních a technických služeb podporujících aplikace a technologie Infor. Ciber dodává řešení pro podporu rozpočtování, finančních procesů a analýz, řízení lidských zdrojů a výrobních a distribučních systémů. Společnost rovněž nabízí expertízu pro řadu vertikálních odvětví, kde je Infor aktivní.

O společnosti Infor

Infor je třetí největší poskytovatel podnikových aplikací a služeb, který pomáhá více než 70 000 velkým a středně velkým zákazníkům zefektivňovat jejich podnikání a řídit obchodní růst v celé řadě odvětví. Více informací naleznete na www.infor.com.

O společnosti Ciber

Ciber je globální poradenská společnost v oblasti IT s více než 7 000 konzultanty v Severní Americe, Evropě a Asii/Pacifiku a přibližně 1 miliardou ročního obratu. Jako firma orientovaná na zákazníky a výsledky uzavírá Ciber partnerství s organizacemi s cílem vyvíjet technologické strategie a řešení, jež dodávají hmatatelné obchodní výsledky. Firma byla založena v roce 1974 a je obchodovaná na newyorské burze (NYSE). Pro více informací navštivte www.Ciber.com.