Největší český nezávislý motoristický server www.auto.cz slaví 15. narozeniny!

„Vše o autech na jednom místě“ – server www.auto.cz – oslavil 1. září přesně 15 let své existence. Během jednoho a půl desetiletí si vybojoval prvenství mezi nezávislými českými auto-moto servery a v dnešní době ho měsíčně navštíví až přes 350 000 unikátních uživatelů. (TZ)

Novinky ze světa motorismu, testy a rozsáhlý katalog automobilů všech značek, osobní zkušenosti běžných řidičů i profesionálů, bazar, informace k veteránům či zajímavosti s autosalonů – to je jen základní výčet toho, proč si www.auto.cz právem zaslouží podtitul „vše o autech na jednom místě“. V letošním září navíc server slaví 15. narozeniny – jakým vývojem stránky za tuto dobu prošly a co vše se od roku 1997 změnilo mohou návštěvníci webu zavzpomínat na http://www.auto.cz/auto-slavi-15-let-podivejte-zmenilo-roku-1997-69328.

Zdroj: NetMonitor

Ringier Axel Springer CZ je vydavatelství s největším počtem čtenářů na českém trhu. Naše tituly čte více než 3,9 milionů z vás. Ringier Axel Springer CZ je jasnou jedničkou mezi deníkovými vydavateli, kde dosahuje více než 36% podílu na trhu. Na časopiseckém trhu je Ringier Axel Springer CZ na druhém místě.

Pod společností Ringier Axel Springer CZ působí v České republice i dvě tiskárny Ringier Axel Springer Print CZ v Praze a Ostravě.

Ringier Axel Springer CZ je součástí švýcarsko-německé vydavatelské skupiny Ringier Axel Springer Media AG, vedoucí integrované multimediální korporace ve střední a východní Evropě. Společnost se sídlem ve švýcarském Curychu vydává noviny a časopisy, provozuje webové a mobilní platformy a vlastní tiskárny. Ringier Axel Springer Media AG je joint venture společností Ringier AG a Axel Springer AG.