Soutěž Ericsson Application Awards 2013 odstartovala

Soutěž Ericsson Application Awards poskytuje skvělou příležitost prosadit se v oblasti tvorby aplikací a současně získat ocenění a navázat kontakty s telekomunikačním odvětvím. (TZ)

Letos se mohou soutěžící přihlašovat do dvou kategorií: první je určena studentům a druhá malým a středním firmám s méně než 100 zaměstnanci. Tématem letošního ročníku soutěže je „Aplikace pro život ve městě“, která podpoří vizi Ericssonu o propojené společnosti, v níž je díky kombinaci mobilního a vysokorychlostního připojení, cloudů, aplikací a služeb propojeno prakticky vše.

Soutěžní týmy mají za úkol vytvořit aplikaci založenou na systému Android, která splňuje téma soutěže. Vítězem loňského ročníku v kategorii firem se stala aplikace pro mobilní zdravotní péči vytvořená v Keni. První cenu v kategorii studentů získala aplikace ke kreslení a chatování vytvořená v Číně. Cenu Technologie pro dobrou věc získala lékařská a společenská platforma poskytující přístup k zdravotním informacím vyvinutá v Egyptě. Celkem se soutěže zúčastnilo 143 týmů z více než 50 zemí s 242 nápady, videi a aplikacemi, což je dvakrát více než v předchozím roce.

Letos bude v každé kategorii uděleno několik cen:

První místo: 25000 eur

Druhé místo: 10000 eur

Třetí místo: 5000 eur

Čtvrté a páté místo: diplomy

Chcete-li získat více informací, navštivte webové stránky Ericsson Application Awards 2013.

 

Záznam slavnostního předání cen v roce 2012: http://www.ericsson.com/thecompany/events/eaa2012/webcast

Týmy loňských finalistů: http://www.ericssonapplicationawards.com/finalists

Facebook: http://www.facebook.com/Ericsson.Application.Awards

Broadcast room: www.ericsson.com/broadcast_room

Ericsson je předním mezinárodním dodavatelem telekomunikačních technologií a služeb. Prostřednictvím řešení fungujících v reálném čase vytváříme propojenou společnost, která nám všem umožňuje studovat, pracovat a svobodněji žít v trvale udržitelných společnostech po celém světě.

Naši nabídku tvoří služby, software a infrastruktura informačních a komunikačních technologií určených telekomunikačním operátorům a jiným odvětvím. V současnosti se v sítích od Ericssonu uskutečňuje více než 40 % celosvětové mobilní komunikace a naše společnost zajišťuje servis sítí zákazníků s více než 2 miliardami uživatelů.

Působíme ve 180 zemích a zaměstnáváme více než 100 000 pracovníků. Ericsson byl založen v roce 1876 a sídlí ve Stockholmu ve Švédsku. V roce 2011 činily tržby naší společnosti 226,9 miliard švédských korun (35 miliard amerických dolarů). Ericsson je zapsán na stockholmské burze NASDAQ OMX a newyorské burze NASDAQ.

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress