Zapakatel.cz exklusivně umožňuje platit a získávat kupony na slevu v pobočkách Tipsportu

Praha 22. října 2012 – Zaplatit a získat slevový kupon z jednoho z největších českých slevových serverů je nové možné na zhruba pěti stovkách poboček sázkové kanceláře Tipsport. Usnadňuje se tak cesta ke slevovému kuponu další platební metodou i způsobem získání slevového kuponu. Tipsport se stovkami poboček po celé České republice výrazně zjednodušuje cestu zákazníka k uplatnění slevy zakoupené na Zapakatel.cz. (TZ)

Spolupráce Zapakatel.cz, jednoho z největších českých slevových serverů, a společnosti Tipsport přináší zákazníkům snadnou cestu k zaplacení a získání kuponu na slevu. Při nákupu zboží na www.zapakatel.cz postačí zvolit jako platební metodu „Tipsport“, vybrat si pobočku Tipsportu nejbližší bydlišti či zaměstnaní a poté osobně zaplatit. Bude k tomu stačit variabilní symbol či e-mail zákazníka. Ihned po zaplacení získá zákazník kupon na slevu, který může použít k čerpání slevy. Při placení je možné využít i Tipkaret, čipových karet věrnostního programu Tipsportu.

„Lidé velmi často chtějí platit hotově,“ upozorňuje Tomáš Carba, marketingový manažer Zapakatel.cz. „Hledali jsme silného a renomovaného partnera se sítí poboček po celé republice. Partnerství s Tipsportem umožní klientům z celé České republiky platit hotově a ihned získat slevový kupon,“ dodává.

Na pět stovek poboček Tipsportu (seznam najdete zde, pobočky jsou označeny logem Zapakatel.cz) je možné využit k hotovostní platbě za zakoupenou slevu a získání slevového kuponu. Zapakatel.cz tak nabízí významné zjednodušení v podobě snadného placení v hotovosti přímo v místě bydliště či zaměstnání. Platit v hotovosti bylo na Zapakatel.cz doposud možné pouze v kamenných pobočkách v Praze a v Brně.

“Spolupráce se slevovým portálem Zapakatel.cz zapadá do naší strategie rozšiřování klientských služeb na kamenných pobočkách. Už delší dobu si lze na sběrnách Tipsportu například pořídit vstupenky na sportovní či kulturní akce, koupit elektronické cigarety, dobít si mobil nebo si objednat satelitní televizi Skylink. Málokterá společnost v Česku disponuje tak rozsáhlou sítí obchodních míst, a proto je chceme využívat nejen pro kurzové sázky,” upozorňuje Lubomír Ježek, mluvčí Tipsportu.

Podrobnosti k nové možnosti placení najdete i na www.zapakatel.cz/cs/praha/stranka/tipsport

O Tipsport a.s.

Sázková kancelář Tipsport, největší sázková kancelář v České republice specializující se na kurzové sázky, byla založena v květnu 1991. Nabízí sázky především na sportovní události, ale vypisuje kursy i na politické či zábavné kulturní události a také na číselné hry (například na ruletu). Tipsport v současné době provozuje v České republice 1000 poboček, z nichž zhruba 70% funguje na bázi Tipsport barů, kde je možné se kromě sázení občerstvit a sledovat sportovní přenosy v televizi či na velkoplošné projekci. Od ledna roku 2009 nabízí Tipsport sázky po internetu na své webové adrese www.tipsport.cz. V červenci 2011 spustil Tipsport číselnou loterii Tipšestka.

Na webových stránkách www.tipsport.cz a rovněž na speciální stránce www.tvtipsport.cz vysílá Tipsport pro sportovní fanoušky a sázkaře prostřednictvím internetové televize TV Tipsport přímé přenosy špičkových sportovních událostí z celého světa. Svým stálým klientům nabízí Tipsport účast ve věrnostním programu Tipkonto, v němž mohou pomocí čipové Tipkarty sázkaři čerpat mnoho bonusů a výhod. Tipsport je mj. generálním sponzorem české hokejové extraligy (Tipsport extraliga), hlavním sponzorem české hokejové reprezentace, generálním sponzorem české reprezentace basketbalistek a titulárním sponzorem multifunkční Tipsport areny v Praze – Holešovicích a Liberci.

Další informace o společnosti najdete na internetové adrese www.tipsport.cz nebo na Teletextu ČT str. 750.

O Zapakatel.cz

Zapakatel.cz je jeden z nejsilnějších českých slevových serverů a na Slovensku působí jako Zabagatel.sk. Na trhu působí od léta roku 2010, v březnu 2011 otevřel v Praze první zákaznické centrum, ve kterém mohou lidé nakupovat speciální nebo nevyužité vouchery, platit v hotovosti či si osobně vyzvedávat zboží a vyřizovat reklamace. V září 2011 bylo otevřeno druhé zákaznické centrum v Brně.

Zapakatel.cz a Zabagatel.sk najdete na www.zapakatel.cz a www.zabagatel.sk, stejně tak jako na sociálních sítích Facebook (Zapakatel.cz a Zabagatel.sk), Twitter.com (@Zapakatel.cz),  Google+ (Zapakatel.cz) a Foursquare (Zapakatel.cz).