AOC d2757Ph: Velký monitor pro velký zážitek ze 3D

Praha, 5. 11. 2012 – Společnost AOC uvedla na trh nový 3D monitor s označením d2757Ph. Tento model je ideální volbou pro ty, kteří hledají nejen atraktivní design, ale také perfektní monitor pro hraní 3D her a sledování filmů ve 3D. (TZ)

AOC d2757Ph

Vynikající kvalita obrazu s  FPR 3D technologií

Kvalitní zobrazování videí a obrázků je zajištěno díky inovativní FPR 3D technologii, díky níž nepotřebujete ke sledování obsahu ve 3D zatmívací (shutter) brýle, ale pouze lehké pasivní 3D brýle, které jsou pohodlné při nošení. Pořízení těchto brýlí není nikterak nákladné, jedny jsou dokonce součástí balení.

IPS panel

Použití IPS panelu zaručuje uživatelům vynikající pozorovací úhly (178° horizont./vert.), vysoký kontrast (typický 1000:1) a stabilní podání barev. Monitor d2757Ph se může pochlubit také nízkou dobou odezvy (pouze 5 ms), díky čemuž skvěle poslouží nejen při grafických pracích, ale uspokojí také náročnějšího domácího uživatele.

Převádění 2D do 3D

Prostřednictvím jediného tlačítka aktivujete integrovaný software, který převádí obsah ve 2D do 3D formátu. Můžete si tak prohlédnout staré fotografie, domácí videa nebo klasické filmy v novém kabátě.

Prvotřídní design

Monitor d2757Ph na první pohled zaujme svým stylovým designem. Super tenký rám (5,8 mm) umožňuje umístit vedle sebe dva nebo dokonce i tři monitory s téměř plynulými přechody. Navíc je monitor d2757Ph vybaven odnímatelným stojanem. Bez stojanu jej lze využít například při prezentacích anebo jako obří digitální fotorámeček. Další možností je využít jej jako druhý displej k vašemu notebooku.

Solidní technologie

Monitor d2757Ph je vybaven Full HD rozlišením (1920×1080), dvěma reproduktory a jedním VGA portem a dvěma HDMI vstupy, které umožňují vynikající přenos dat. Díky velkým pozorovacím úhlům (178° horizontální/178° vertikální) si můžete prohlížet 3D obsah také se svými přáteli a rodinou. Doba odezvy pouhých 5 ms, jas 250 cd/m² a dynamický kontrastní poměr 20 000 000:1 (statický až 1000:1) završují výčet vlastností tohoto skvělého 27″ monitoru.

Životní prostředí

Podobně jako ostatní monitory značky AOC s LED podsvícením se i model d2757Ph vyrábí bez přítomnosti rtuti. Tento monitor také vyhovuje přísným požadavkům certifikace TCO 5.0, EPA 5.0 a EPEAT Silver.

Společnost AOC poskytuje na tento model tříletou záruku, která zahrnuje i servis na místě.

Monitor d5727Ph je dostupný za maloobchodní cenu 9500 Kč.

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na www.aoc-europe.com.