AVerMedia ohlašuje plnou podporu operačního systému Windows 8

AVerMedia Technologies, Inc., přední jméno na poli digitálních multimediálních technologií, od dnešního dne disponuje oficiální podporou nového operačního systému Windows 8 společnosti Microsoft pro všechny své aktuální produktové řady. Společnost AVerMedia upravila ovladače a aplikace tak, aby všichni uživatelé nového systému od spol. Microsoft měli i nadále možnost plně využívat svá zařízení stejně jako doposud. Aktualizované ovladače a aplikace jsou dostupné na webu AVerMedia na stránkách jednotlivých produktů. (TZ)

Pan Hungsheng Su, senior produkt manažer ve společnosti AVerMedia, k celé věci dodává: “Dostát všem očekáváním uživatelů je již velmi dlouhou dobu hlavním kritériem při vývoji našich produktů. Celé produktové portfolio jsme proto upravili tak, aby zcela bezchybně pracovalo i s Windows 8 a pokud tedy uživatelé přejdou na tento nový operační systém, mohou se spolehnout, že již od prvního momentu budou moct svá zařízení od AVerMedia využívat naplno a tak jak jsou zvyklí.” Všechny nově připravené ovladače a aplikace prošly velmi přísným testováním, abychom i pod Windows 8 mohli zaručit stejně bezproblémový chod, jako v předchozích verzích operačních systémů.

AVerMedia zaručuje plnou kompatibilitu s operačním systémem Microsoft Windows 8 pro následující produkty:

Kategorie Název produktu Model
TV tuner AVerTV Hybrid Volar HD H830
  AVerTV Volar Video Capture USB H830D
  AVerTV Volar GO A833
  AVerTV Volar Lite II A833A
  AVerTV DMB852-W7 A852R
  AVer3D DMB USB A852R 3D
  AVerTV Volar HD A835
  AVerTV Volar HD PRO A835
  AVerTV Volar Green HD A835
  AVer3D Satellite TV R889
Game Capture Live Gamer HD C985
  Game Broadcaster HD C127

*Další modely s podporou Windows 8 budou následovat. Pro získání nových ovladačů a aplikací navštivte webové stránky spol. AVerMedia.