Srovname.cz radí nakupujícím na Facebooku jak a kde na internetu nejvýhodněji pořídit požadované zboží

Praha, 30. listopadu 2012 – Internetový nákupní rádce Srovname.cz, který srovnává přes 700 tisíc položek zboží z více než tisícovky nejvýznamnějších obchodů na českém internetu, spustil novou unikátní službu online poradenství s nákupem zboží na internetu. Služba je uživatelům poskytována zcela zdarma na facebookové stránce Srovname.cz. Nakupujícím jsou zde přes den k dispozici specialisté, kteří odpovídají do 10 minut na jakékoliv dotazy související s nakupováním a poradí s výběrem a nákupem zboží na internetu. (TZ)

Nakupující zde mohou získat odpovědi na otázky týkající se např. technických parametrů hledaného zboží, jak produkty instalovat, zapojit a ovládat, jaká je jejich kompatibilita, o tom zda a kde je zboží aktuálně dostupné, které obchody nabízejí zboží za nejvýhodnější cenu, jaký obchod doručí dané zboží nejrychleji, atd. Specialisté nakupujícím umí poradit i komplexně např. s tím, jak koupit správnou pračku se sušičkou, ledničku, mobilní telefon, kameru, fotoaparát, či tablet apod.

„V současné době jsme na českém internetu jediným srovnávačem, který podobné online poradenství na sociální síti uživatelům nabízí. Pár dní po spuštění této naší nové služby zaznamenáváme cca do deseti dotazů denně, ale počet dotazů se každým dnem zvyšuje a reakce uživatelů jsou velmi pozitivní. Věříme, že využití sociální sítě Facebook k online poradenství nám pomůže zvýšit kvalitu našeho zákaznického servisu a uživatelům pomůže a poradí aktuálně třeba s nákupem vánočního dárku,“ říká ředitel projektu Srovname.cz David Folprecht.

Vedle facebookové poradny přibyla uživatelům Srovname.cz  nedávno také možnost lokalizace a filtrování internetových obchodů dle jejich geografické vzdálenosti. Funkce s názvem „Nejbližší obchody“ umožňuje vyhledat a porovnat jednotlivé hledané výrobky a obchody podle nejbližších výdejních míst od místa kde se v danou chvíli uživatel (dle IP adresy internetového prohlížeče) nachází. Uživatel si tak vedle produktu a obchodu velmi snadno a rychle vybere také výdejní místo nejblíže jeho bydlišti.

O službě Srovname.cz:

Srovname.cz je bezplatná internetová služba, která umožňuje rychlé a přehledné porovnání cen různých obchodů na českém internetu. Srovname.cz je na trhu od roku 2006 a od roku 2009 také na Slovensku. Srovnává přes 700 000 položek zboží z více než tisícovky nejvýznamnějších obchodů na českém internetu. Do srovnání cen zahrnuje pouze prověřené obchody, kterým uděluje certifikát kvality Srovname.cz Spolehlivý obchod, který zaručuje, že obchod splňuje nejen zákonné podmínky, ale nákup je tu rychlý, bezpečný a bezproblémový. Uživatelům nabízí například možnost hodnocení výrobků a internetových obchodů. Provozovatelem stránek www.srovname.cz je společnost SROVNAME, s.r.o.

Další informace najdete na www.srovname.cz.