Dienstbier představil mobilní aplikaci pro komunikaci s veřejností

PRAHA, 10. prosince 2012 – Přímý kontakt s Jiřím Dienstbierem, kandidátem na prezidenta České republiky, možnost ovlivnění jeho postojů a přístup k připravovanému exkluzivnímu obsahu vytvořenému v rámci jeho volební kampaně budou mít ti uživatelé chytrých mobilních telefonů nebo tabletů, kteří si stáhnou jeho novou volební aplikaci. Ta je nyní zdarma dostupná pro operační systémy iOS a Android. Jedná se o první volební aplikaci v České republice. (TZ)

„Od této aplikace si slibuji především vytvoření nového komunikačního kanálu, v rámci kterého budou mít uživatelé chytrých mobilních zařízení, kteří si aplikaci nainstalují, možnost pomocí odpovědí na anketní otázky podílet se mé volební kampani a zároveň získají přístup k exkluzivnímu obsahu, který pro ně spolu se svým týmem připravuji,“ říká Dienstbier.

Stažení aplikace s názvem Dienstbier, která je již dostupná na portálech Apple iTunes a Google Play (dříve Android Market), je zdarma. Ovládání je jednoduché, intuitivní a nevyžaduje žádnou registraci ani přihlášení. Jejím prostřednictvím získá uživatel přístup k informacím o aktivitách Jiřího Dienstbiera, a to bez redakčních úprav a v reálném čase.

Ke každému tématu má uživatel aplikace možnost se vyjádřit anketním hlasováním a zjistit si nejen jak se jeho názor shoduje s postoji ostatních, ale současně tím dá Jiřímu Dienstbierovi silnou zpětnou vazbu, kterou ve své kampani a svých postojích zohlední. Aplikace dále umožňuje volitelně sdílet vlastní názory prostřednictvím sociální sítě Facebook.

„Samozřejmě mě těší, že v rámci své kampaně mohu využít i takové médium, které není zcela běžné a pomocí kterého mohu posunout formát tradičně velmi konzervativních volebních kampaní v České republice novým směrem,“ dodává Dienstbier.