Televizní program TIVIKO – expanduje na Americký trh

Tiviko – služba s oblíbeným TV programem na 7 dnů, dostupný na webu, ale především v mobilních aplikacích s operačním systémem Android, iOS a Windows phone překonala hranici více jak 1 milionu stažených aplikací. Téměř 300.000 lidí napříč Evropou a Indií TIVIKO pravidelně používá. (TZ)

V tuto chvíli také TIVIKO expanduje do USA, kde je od 20.12.2012 aplikace zpřístupněna pro uživatele s operačním systémem Android. Během týdne bude také zpřístupněna verze pro iOS. Na území USA TIVIKO nabízí 100 hlavních TV stanic od nejznámějších filmových i zpravodajských TV kanálů jako je HBO, FOX, CNN, ABC, CBS, MTV, DISNEY a další. V další fázi TIVIKO zpřístupní více jak 20.000 amerických TV kanálů včetně lokálních a regionálních TV.  Měsíčně již nyní zobrazuje minimálně 3 mio reklamních odkazů s vysokou klikavostí přesahující až 4%, čímž se TIVIKO stává významným mediálním nástrojem.

Společnost RM PROGRES CZ s.r.o., která provozuje aplikaci TIVIKO, podepsala významnou smlouvu se společností Tribune Media, která je jedním z obchodních partnerů v oblasti poskytování dat.

TIVIKO dále plánuje zpřístupnit TV stanice z teritorií Canada, Brazilie, Argentiny a dalších států Jižní Ameriky.

Společnost RM PROGRES CZ s.r.o. nyní vyjednává o možném vstupu investiční společnosti do tohoto projektu. Díky investovanému kapitálu by služba měla nadále expandovat, ale také zejména vytvořit systém na využití atraktivního reklamního prostoru.

Jak aplikace, tak webová služba jsou lokalizované do 10 jazyků.