Tieto si zvolilo PR agenturu Stance Communications

Agentura Stance Communications zahájila spolupráci se společností Tieto, předním severoevropským poskytovatelem služeb v oblastech IT, poradenství, výzkumu a vývoje. (TZ)

„Již dnes patříme mezi největší IT společnosti v České republice, to však nechápeme jako důvod k odpočinku, ale naopak jako motivaci k využití dalších příležitostí. Proto jsme se rozhodli zahájit spolupráci s agenturou Stance Communications, abychom s její pomocí posílili vztahy s veřejností, protože dobře zvládnutá komunikace je – nejen v našem oboru – klíčová,“ řekl Petr Lukasík, generální ředitel společnosti Tieto Czech.

České zastoupení Tieto, které vzniklo v roce 2001, je součástí globální sítě, jejíž historie se datuje do roku 1968. Společnost působí bezmála v třiceti zemích po celém světě a ve všech svých pobočkách zaměstnává téměř 18 000 IT specialistů. V České republice firma sídlí v Ostravě, kde v roce 2004 otevřela softwarové centrum. V současné době je české Tieto s přibližně 2 000 zaměstnanci jedním z největších zaměstnavatelů v oblasti IT služeb v České republice a největším v Moravskoslezském kraji.

„Společnost Tieto je výjimečná svým širokým záběrem v oblasti IT i globálním významem. Velkou výzvou je pro nás však to, že čeští specialisté v českém prostředí vytvářejí chytrá řešení pro nadnárodní klientelu po celém světě.  A o tom by se měl dozvědět i náš trh. Účast na vytváření reálného mediálního obrazu proto chápeme jako unikátní možnost nejen zúročit dlouhodobé bohaté zkušenosti, kterými v segmentu IT disponujeme, ale také jako novou výzvu na poli komunikace,“ dodala Jana Voňavková, Executive Director Stance Communications.

O společnosti Tieto

Tieto je přední severoevropská IT společnost poskytující služby v oblasti IT a produktového inženýrství. Naše vysoce specializovaná IT řešení a služby doplněné silnou technologickou základnou vytvářejí hmatatelné obchodní výhody pro naše místní i celosvětové zákazníky. Jako důvěryhodný transformační partner jsme blíže našim zákazníkům a rozumíme jejich specifickým potřebám. S téměř 18 000 experty se stáváme přední společností nabízející integrace služeb a poskytujeme to nejlepší v oblasti IT. www.tieto.com

O Stance Communications

Společnost Stance Communications, s.r.o. byla dne 4. února 2008 přijata za právoplatného člena Asociace Public Relations Agentur (APRA). Stala se tak další certifikovanou agenturou v oblasti vztahů s veřejností. Členské agentury APRA pracují na základě etických a profesních standardů reprezentovaných především Stockholmskou chartou. Stance Communications, s.r.o. poskytuje komplexní služby Public Relations od roku 2004.