Český ERP systém PREMIER dává manažerům svobodu při tvorbě controllingových výkazů

Praha, 29. ledna 2013 – Tradiční český výrobce ERP systémů PREMIER rozšířil funkci svého systému o možnost tvorby výkazů přímo na míru. Návrhy výkazů práce, projektů a zakázek lze tvořit skrze intuitivního průvodce, manažeři tak nemusí kvůli úpravám kontaktovat dodavatele. Funkci si mohou zakoupit všichni zákazníci PREMIER system s platnou licencí aktuální verze programu X4.2. (TZ)

Dokonalý přehled o aktuálním průběhu zakázek či projektů je pro moderní manažery nezbytnost. Zejména v dynamicky rostoucích firmách s širokým záběrem podnikání je třeba sledovat množství aspektů a dat.  Nutností je proto dobře propracovaný systém controllingu. Právě na tuto oblast se zaměřil tradiční výrobce podnikových informačních a účetních systémů, společnost PREMIER system. V nové verzi svého software přichází s modulem, umožňujícím snadno navrhovat definovatelné výkazy přesně na míru jednotlivým firemním oddělením, pobočkám nebo dceřiným společnostem.

Komfortní softwarové řešení manažerského účetnictví nabízí neomezené možnosti pro filtrování, analýzu a vyhodnocování účetních dat a ekonomických ukazatelů, například středisko, nákladový nositel, oblast podnikání, oddělení, projekt. Hlavní výhodou je zejména přehledné ovládání prostřednictvím intuitivního průvodce. Vytvoření nového typu výkazu je proto snadné a odpadá nutnost kontaktování dodavatele. Firmám modul šetří čas i finanční prostředky.

Boleslav Buzek, zakladatel a jednatel společnosti, objasňuje způsob, jak byl nový modul uveden do praxe: „Požadavek na snadnou tvorbu a úpravu vlastních manažerských výkazů vzešel při implementaci našeho systému u významného klienta, developerské společnosti CTR Group. Řešení se ukázalo natolik přínosné a uživatelsky příjemné, že jsme se jej po drobných úpravách rozhodli nabídnout všem našim zákazníkům jako nadstavbový produkt. To jen dokumentuje, jak naše společnost přistupuje k evolučnímu vývoji PREMIER system.

Více informací naleznete na www.premier.cz

O společnosti PREMIER system

Společnost PREMIER system a.s. vznikla v roce 1998 jako ryze česká firma s vlastním know-how. Nyní je předním producentem informačních a ekonomických systémů na tuzemském trhu. Nosným programem společnosti je výroba a distribuce vlastního stejnojmenného ekonomického informačního softwaru PREMIER system pro řízení podniků a firem. Produktovou nabídku doplňují nástavbové moduly a specializovaná řešení pro firemní procesy v téměř jakémkoliv oboru. Po dobu 14leté působnosti na trhu ČR a SR si společnost Premier system a.s. vypracovala přední pozici mezi poskytovateli informačních a ekonomických systémů pro menší a střední společnosti.

Tradice a úspěch firmy je založen především na výrobě kvalitních produktů s originálním prostředím a ovládáním, na flexibilitě firmy při řešení individuálních požadavků svých zákazníků, vysoké odborné kvalifikaci zaměstnanců. Stejně tak poskytování komplexních služeb, jejich kvalita a rychlá dostupnost směřuje k hlavnímu cíli společnosti, a tou je maximální spokojenost zákazníků a osobní přístup ke klientovi. Především spokojenost našich klientů a jejich doporučování je hlavním elementem dynamického růstu společnosti a jejího portfolia klientů, které činí více než 3 500 subjektů (více než 12 tis. licencí). Naše dlouhodobé cíle jsou založeny poskytování našich produktů a služeb co nejširšímu spektru zákazníků v kategorii menších a středních společností. Budování dlouhodobého a oboustranně seriózního partnerství je další z hlavních cílů společnosti.

Více informací naleznete na www.premier.cz.