Nokia Asha 310 debutuje s dual SIM a Wi-Fi

Espoo, Finsko – Společnost Nokia dnes ohlásila nový přírůstek do řady telefonů Nokia Asha. Je jím chytrý telefon Nokia Asha 310 s podporou dual SIM a připojením k Wi-Fi, které pomáhá uživatelům dostat více internetu za méně peněz. Výkonná kombinace dual SIM a Wi-Fi v jednom zařízení, poprvé v chytrém telefonu Nokia, nabízí uživatelům to nejlepší z obou světů nabídkou flexibility vedoucí k lepší mobilní uživatelské zkušenosti při zachování nákladů. Nokia Asha 310 přichází vybavena skvělými aplikacemi a hrami, které jsou znakem řady Nokia Asha. (TZ)

Vyměňujte SIM karty tak, aby vyhovovali vašemu životnímu stylu

Díky technologii Easy Swap Dual SIM mohou uživatelé využívat na chytrém telefonu Nokia Asha 310 externí slot pro vložení sekundární SIM karty, zatímco primární SIM karta je uložena ve slotu pod baterií. Uživatel může přepínat mezi SIM kartami pro osobní nebo pracovní potřebu bez nutnosti vypínat telefon. SIM kartu je možné vyměnit i za chodu telefonu, uživatel tak může využívat SIM kartu vždy podle nejvýhodnějšího tarifu. Nokia Easy Swap Dual SIM umožňuje přiřadit a uložit unikátní profily až pro pět SIM karet. Uživatel jednoduše určí, která SIM karta bude určena pro zprávy, která pro volání a která pro data.

Více on-line svobody s Wi-Fi

Díky podpoře Wi-Fi v zařízení Nokia Asha 310 získává uživatel rychlý a jednoduchý způsob, jak se bavit on-line, včetně streamování videoobsahu z YouTube nebo stahování 40 bezplatných her od EA z Nokia Obchodu. Připojení k Wi-Fi hotspotům, ať už doma nebo na cestách znamená, že uživatelé nejsou omezeni svým datovým tarifem.

Nokia Asha 310 přichází s předinstalovaným prohlížečem Nokia Xpress Browser, který přináší rychlý a plynulý zážitek ze surfování a podporu tisíců webových aplikací. Nokia Xpress Browser komprimuje přenášená data až o 90 %, čímž šetří uživatelům peníze.
Nová Nokia 310 umožní uživatelům zažít zkušenost s mobilním internetem okamžitě po vybalení z krabice nebo jednoduše navštívením Nokia Obchodu.

Socializujte se

  • Připojte se k sociálním sítím Facebook a Twitter prostřednictvím předinstalovaných aplikací
  • Chatujte s přáteli 24/7 a získejte push notifikace s aplikací eBuddy instant messaging
  • Používejte oblíbené e-mailové služby, včetně Yahoo!, Gmail a dalších

Objevte

  • Bohatou a spolehlivou zkušenost s předinstalovanými Nokia Mapami, které pracují on-line i off-line
  • Více zajímavých míst s použitím webové aplikace Nokia Nerby, poté sdílejte své plány s přáteli na Facebooku
  • Více aplikací, jako je třeba Foursquare z Nokia Obchodu, který má přes 125 000 aplikací pro zařízení Series 40 včetně chytrých telefonů Asha

Užijte si

  • Svobodu streamovaného videa z YouTube
  • Dárek v podobě 40 her od EA zdarma, ty jsou ke stažení v Nokia Obchodě
  • Dobrodružný, sportovní a lifestylový obsah exkluzivní aplikace World of RedBull, kterou najdete v Nokia Obchodě.

„Nokia Asha 310 dále posiluje portfolio produktů z řady Asha. Nokia Asha nyní obsahuje 15 modelů, které přináší funkce chytrých telefonů, jako je Wi-Fi, streamované video, sociální sítě, rychlé mobilní surfování, aplikace a hry, za konkurenceschopnou cenu,“ říká Neil Shah, senior analytik ve společnosti Strategy Analytics.

„Nokia Asha 310 je vůbec prvním chytrým telefonem značky Nokia, který nabízí Easy Swap Dual SIM a Wi-Fi současně v jednom zařízení. Poskytuje uživatelům to nejlepší z obou světů tím, že jim umožňuje oddělit práci a zábavu, nebo mluvit s přáteli v jiných sítích s nižšími náklady,“ říká Timo Toikkanen, výkonný viceprezident divize Mobilní telefony společnosti Nokia. „Přidání podpory Wi-Fi dává uživatelům svobodu v používání internetu ve srovnání s konkurenčními zařízeními v této cenové relaci.“

Nejnovější přírůstek do řady Asha Touch, chytrý telefon Nokia Asha 310, nabízí 3“ displej s kapacitní technologií, který je odolný proti poškrábání, zabudovaný do propracovaného designu. Dále je telefon vybaven 2 Mpx fotoaparátem a dodáván je s 4GB* paměťovou kartou, podporovány jsou karty až do kapacity 32 GB.

Nokia Asha 310 bude k dispozici v Asii, Indii, na blízkém východě, v Africe a Brazílii ještě během prvního čtvrtletí roku 2013. Doporučená maloobchodní cena činí 102 USD bez daní a dotací. Telefon bude dostupný v černé, bílé a světle zlaté barvě.
* v Brazílii bude ve výbavě 2GB paměťová karta

O společnosti Nokia

Společnost Nokia je globálním leaderem v oblasti mobilních komunikací, jehož produkty se staly integrální součástí životů lidí po celém světě. Každý den více než 1,3 miliardy lidí používá svůj telefon Nokia k zachycení a sdílení zážitků, přístupu k informacím, k nalezení cesty nebo jednoduše k tomu, aby si spolu popovídali. Technologické a designové inovace společnosti Nokia z této značky vytvořily jednu z nejznámějších značek světa. Pro více informací navštivte http://www.nokia.com/about-nokia.