S&T CZ oceněna titulem Microsoft Awards Finalist 2013

Společnost S&T CZ získala další významné ocenění. Za projekt Manažerského informačního systému pro společnost SCANIA získala titul Microsoft Awards Finalist 2013. (TZ)

Uživatelsky jednoduchý manažerský nástroj pro rozhodování podle definovaných oblastí (F&A, Sales, Marketing, Productivity Eficiency), který je postaven na platformách Microsoft SQL a Sharepoint Enterprise je robustním a komplexním řešením pro vrcholový management na zobrazování a hodnocení interních  KPI a reportů. Platforma SharePoint bude nadále využita jako základní kámen pro interní aplikace pro celkem 600 uživatelů. Řešení obsahuje 4 jazykové mutace – angličtinu, češtinu, maďarštinu a slovenštinu a je využíváno ve všech lokalitách, kde operuje SCANIA Central Europe Region.

Zisk titulu Microsoft Awards Finalist 2013 je oceněním špičkové práce vývojového týmu S&T CZ a příkladem inovativního nasazení technologií Microsoft.

O společnosti S&T CZ

Společnost S&T CZ je jedním z největších systémových integrátorů v České republice. Firma je součástí nadnárodní skupiny S&T AG, předního evropského dodavatele IT řešení a služeb, zastoupeného v 17 zemích střední a východní Evropy se sídlem v Rakousku. S&T AG čítá přibližně 1400 zaměstnanců.

S&T CZ v Česku disponuje týmem více než 200 odborníků a má pobočky v osmi městech: v Praze, Brně, Liberci, Plzni, Českých Budějovicích, Pardubicích, Olomouci a Ostravě. Do tuzemské skupiny S&T rovněž patří dodavatel lékařské techniky S&T Plus.

S&T CZ navrhuje, dodává a provozuje informační systémy a poskytuje řešení a služby v oblasti informačních technologií. Zaměřuje se zejména na výrobní podniky a utility, finanční instituce, obchodní organizace a veřejnou správu. K dlouhodobým klíčovým zákazníkům společnosti patří například Škoda Auto, Komerční banka, Česká spořitelna, Citibank, RWE, PwC, MPSV ČR, MMR ČR a další.

http://www.sntcz.cz/