DigiMax – AT Computers nabízí chytré bydlení pro každého

Ostrava, 24. 9. 2013 – Společnost AT Computers jako první IT distributor razantně vstupuje na trh domácí automatizace s řešením DigiMax. Na vývoji DigiMax se podílely přední firmy z oboru – Insight Home, SUP-TECHNIK a Teco. Výsledkem je špičkový systém chytrého bydlení, který je možný bez jakéhokoliv zásahu instalovat jak v hotových nemovitostech, tak v nově vznikajících. (TZ)

V současné době jsou všechny realizace chytrého bydlení řešeny individuálně, což je celkem přirozeně poměrně finančně i časově náročné. Přitom zájem o chytré bydlení má čím dál tím více lidí. V Evropě je kolem 40 % nových nemovitostí na domácí automatizaci připraveno. V Čechách je to zatím jen kolem 2 %. Jedná se tedy o trh, který má enormní možnost růstu.

„Jsem přesvědčen, že podobně jako naše společnost přispěla k rozvoji počítačů, chytrých telefonů nebo tabletů, tak přišel ten pravý čas na rozvinutí trhu s chytrým bydlením. DigiMax nabízí zcela uživatelsky konfigurovatelné řešení jak pro stávající domácnosti, tak pro novostavby. Navíc přichází s doslova revoluční cenou a může tak chytré bydlení zpřístupnit téměř každému,“ říká Petr Vaněk, obchodní ředitel společnosti AT Computers.

 

„Na trhu domácí automatizace se pohybujeme pátým rokem,“ říká Jan Průcha, předseda představenstva společnosti Insight Home, a dodává: „Doposud jsme nabízeli řešení jen pro nově vznikající nemovitosti. DigiMax je průlom, protože je navržen tak, aby přinesl úspory, komfort, vyšší bezpečnost a pohodlí doslova do každé domácnosti – bez zásahu do interiéru. Díky DigiMaxu můžete pomocí tabletu, chytrého telefonu nebo notebooku ovládat vytápění, osvětlení nebo zásuvky, stínění, ale také multimediální centrum a v neposlední řadě zabezpečovací nebo kamerový systém, a to i když nejste doma.“

Více informací naleznete na www.DigiMax.cz.

Verze pro Twitter (139 znaků):
DigiMax – AT Computers jako první IT distributor nabízí chytré bydlení pro každého, a to jak pro stávající nemovitosti, tak pro novostavby.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 10 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.

O společnosti Insight Home

Insight Home, a.s. je leaderem na trhu chytrého bydlení a Gold Partner americké společnosti AMX. Systém inHome AMX je špičkou ve svém oboru. V současné době působí na českém, slovenském a ruském trhu. Díky technologickému pokroku posledních let se to, co se dříve označovalo jako bydlení budoucnosti nebo inteligentní bydlení, stalo realitou. Se systémem inHome AMX dosáhnete energetických úspor, a tím šetrnosti k životnímu prostředí, vysoké úrovně bezpečí, díky ovládání přes chytré telefony a tablety naprostého pohodlí, zábavy v té nejvyšší kvalitě a v neposlední řadě významného zhodnocení celé nemovitosti.

www.InsightHome.eu

O společnosti SUP-TECHNIK

SUP-TECHNIK, spol. s r.o. je silná společnost s bohatými zkušenostmi v projekci a realizaci chytrých domů, kterých zrealizovala více než sto v rámci České republiky, Slovenska i Francie. Chytrá elektroinstalace se díky jejímu řešení stává součástí standardu nejen luxusních rezidencí, ale též i běžných domů a bytů, na které úspěšně cílí se svým novým produktem Chytrý rozvaděč. Užít si komfortu bydlení, bezpečí i provozních úspor si tak dnes může dovolit téměř každý.

www.suptechnik.cz