ELKO EP sklízí podzimní úrodu veletrhů – ocenění z Bukurešti

Holešov, 1. 10. 2013 – společnost ELKO EP, lídr v oblasti chytrých elektroinstalací se ke kalendáři výstavních akcí postavila zodpovědně. Ve velmi krátkém intervalu informuje o moderních trendech v elektroinstalacích návštěvníky v Basileji, Kyjevě, Praze nebo Bukurešti. (TZ)

Vedení společnosti ELKO EP si dobře uvědomuje, že silné partnerské vztahy a zpětná vazba uživatelů a veřejnosti je základem pro vytvoření vzájemné důvěry a rozvoje kvality výrobků i služeb. A prestižní mezinárodní veletrhy jsou pro tyto účely skvělou příležitostí.

        V průběhu září se tak se stánky společnosti ELKO EP mohli setkat návštěvníci několika významných evropských veletrhů. Na výstavě INELTEC ve švýcarské Basileji se mohli seznámit se dvěma hlavními systémy řešení chytré elektroinstalace, bezdrátovým iNELS RF a sběrnicovým iNELS BUS.

        Mezinárodní výstava Comfort House: KLIMA DESIGN 2013, která se konala v Kyjevě od 18. do 21. září a které se účastní lídři trhu v oblasti stavebnictví, se zaměřuje na vysoce kvalitní, k životnímu prostředí šetrné a energeticky úsporné materiály, zlepšující kvalitu a komfort bydlení. Na stánku ELKO EP Ukraine se návštěvníci dozvěděli vše o chytré elektroinstalaci a například také to, jak ovládat celý dům pouhým dotykem na svém chytrém telefonu či tabletu.

        Ústředním tématem letošního ročníku FOR ARCH v Praze byly „rekonstrukce a revitalizace“. Téma, rezonující mezi profesionály i širokou veřejností. Společnost ELKO EP představila dvě expozice, reflektující rozdílné potřeby, požadavky i nároky, které kladou na moderní technologie ženy i muži. Pro muže byly připraveny především aplikace pro ovládání multimédií a část věnovaná ženám nabídla mimo jiné ukázky ovládání spotřebičů Miele nebo odchodové tlačítko, které jednoduchým způsobem zvyšuje bezpečnost domu.

        Veletrh IEAS 2013, který se konal v rumunské Bukurešti, přinesl vystavovateli obzvláštní radost. Stánek společnosti ELKO EP byl totiž oceněn organizátory akce, jako nejkrásnější a získla první místo.

###

Společnost ELKO EP je jedním z nejvýznamnějších evropských hráčů v oboru elektroinstalací. Sortiment společnosti prošel dynamickým vývojem, od prosté výroby klasických elektronických modulových přístrojů, přes vývoj a realizaci bezdrátového řešení až k sofistikovanému systému inteligentní elektroinstalace včetně řízení multimédií v celém domě. V roce 2011 dosáhlo ELKO EP tržby ve výši 341 milionů korun. V roce 2012 se stalo Firmou roku ve Zlínském kraji.

Informace o společnosti ELKO EP www.elkoep.cz, vše o produktu iNELS je na www.inels.cz nebo na https://www.facebook.com/#!/iNELSJednouNohouDoma