Externí zdroj napájení ZTE P80 Power Bank: čtyřikrát delší výdrž mobilního telefonu bez elektrické zásuvky

Praha 24. října 2013 – Společnost ZTE, celosvětově čtvrtý nejvýznamnější výrobce chytrých mobilních telefonů, uvede na český trh nový přírůstek do rodiny mobilního příslušenství. Externí napájecí zdroj ZTE P80 Power Bank s kapacitou 8 000 mAh a dvěma nezávislými napájecími výstupy bude pro tuzemské zákazníky dostupný v listopadu letošního roku za příznivou cenu 799 Kč.   (TZ)

ZTE P80 Power Bank je externí zdroj napájení pro moderní mobilní zařízení s kapacitou 8 000 mAh, což je zhruba 4x více než plně nabitá baterie běžného mobilního telefonu. Zařízení tak představuje užitečný doplněk na cesty, chalupy, chaty nebo pro výlety do přírody, tedy tam kde nelze nabít telefon z běžné elektrické sítě. Zajistí také potřebné napájení pro energeticky náročné mobilní aplikace, hry, multimédia nebo pro sdílení mobilního internetu (mobilní telefon v režimu HotSpot).

ZTE P80 Power Bank umožňuje díky dvěma výstupům nabíjet dvě mobilní zařízení současně. Přímo v těle přístroje je zabudován konektor pro micro USB, druhý výstup je řešen USB slotem, kam lze připojit libovolný konektor. K plnému nabití Lithium-polymerového akumulátoru zařízení postačí 2 – 3 hodiny. Stav nabití je signalizován LED diodami. Proces nabíjení a zabezpečení řídí zabudovaný mikročip.

ZTE P80 Power Bank se díky rozměrům peněženky snadno vejde do kapsy nebo brašny. Tělo je vyrobeno z kvalitního lesklého plastu v elegantní bílé barvě. Provedení z jednolitého kusu zajistí zvýšenou odolnost proti prachu a nárazům.

ZTE P80 Power Bank bude k dispozici českým zákazníkům v listopadu 2013 za doporučenou maloobchodní cenu 799 Kč včetně DPH. Velkoobchodním distributorem pro Českou republiku je společnost Agora.

Přehled technických parametrů externího napájecího zdroje ZTE P80 Power Bank

Kapacita: 8 000 mAh

Rozměry: 111 x 75 x 20 mm

Hmotnost: 160 g

Akumulátor: LiPo

Vstup: DC 5V/1.5 A

Výstup 1: micro USB DC 5V/1A – integrovaný konektor

Výstup 2: USB 2.0 DC 5V/1 – 2,1 A

Další: LED indikátor nabití, zvýšená odolnost proti prachu a nárazům

O společnosti ZTE CZECH

ZTE CZECH s.r.o. je českým zastoupením 4. největšího světového výrobce mobilních telefonů, ZTE Corporation. Mezi prodejní úspěchy ZTE patří smartphony s operačním systémem Android, např. ZTE Skate Pro, ZTE Grand X IN, ZTE Blade G nebo ZTE Grand S Flex.

Produktové portfolio ZTE v České republice doplňují tablety, a dále USB modemy pro mobilní internet, nově i v síti nové generace LTE (Long Term Evolution).

Kromě přístrojů pro uživatele nabízí i kompletní infrastrukturní řešení pro pevné i mobilní telefonní sítě.

Více informací získáte na stránkách http://ztedevices.cz/.

O společnosti ZTE Corporation

ZTE (Zhong Xing Telecommunication Equipment) je čínská společnost podnikající v oboru komunikačních technologií. Nabízí kompletní infrastrukturní řešení pro kabelové i bezdrátové počítačové sítě, pevné i mobilní telefonní sítě, videokonference, optický přenos signálů a další. Mimo to se zabývá i vývojem sítí nové generace (LTE) a stává se významným celosvětovým výrobcem mobilních telefonů. ZTE nyní již patří 4. pozice největšího celosvětového dodavatele mobilních telefonů podle počtu prodaných kusů. ZTE spolupracuje s více než 500 operátory ve více jak 120 zemích světa.

Společnost byla založena roku 1985 a dnes patří k největším v Číně. Její sídlo se nachází ve městě Shen-Zhen. V roce 2013 zaměstnává ZTE ve světě okolo 85 000 lidí. ZTE Corporation založila několik výzkumných a vývojových pracovišť, a to ve Francii, v USA, ve Švédsku, Indii, Pákistánu a v Číně.

Více informací získáte na stránkách http://www.zte.com.cn.