AirLive představila síťový videorekordér s názvem CoreNVR 9

Taipei, Taiwan: AirLive, jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představuje nový devítikanálový síťový videorekordér AirLive CoreNVR 9. (TZ)

Novým doplněním již tak široké palety výrobků firmy AirLive z oblasti kamerových systémů je její horká novinka, devítikanálový síťový videorekordér CoreNVR 9.

Jedná se o zařízení, určené spíše pro menší kamerové systémy. Jak popis napovídá, lze k němu připojit až 9 IP kamer o maximálním rozlišení až 5 megapixelů. Kamery AirLive v síti automaticky vyhledá a připojí.

AirLive CoreNVR 9 je vystavěn na ARM procesoru Cortex A9 a linuxovém operačním systému. Díky svojí bohaté a detailně konfigurovatelné softwarové výbavě plnohodnotně a s vysokým uživatelským komfortem nahradí samostatný počítač s běžícím dohledovým softwarem (např. CamPro Professional). Obsahuje prakticky všechny funkce, které uživatel od moderního systému očekává, mimo jiné i nastavitelnou detekci pohybu, ochranu kamer proti napadení či zaclonění, spouštění konfigurovatelných uživatelských alarmů, diagnostiku selhání disku a upozornění obsluhy několika různými způsoby, od akustického nebo vizuálního signálu, přes notifikaci e-mailem, po zaslání upozornění na HTTP nebo FTP server. Přijemným vedlejším efektem použití AirLive CoreNVR 9 je snížení hlučnosti, spotřeby energie a nároku na prostor. Uživatel nemusí mít obavu o kapacitu úložiště, AirLive CoreNVR 9 lze osadit dvěma pevnými SATA II disky o kapacitě až 3TB, plus je vybaven externím eSATA konektorem, umožňující připojení dalšího rychlého externího disku. Taková datová kapacita umožní pohodlné uložení více než dostatečné délky obrazového záznamu.

AirLive CoreNVR 9 podporuje kamery vybavené polohováním a zoomem, pro komfortní ovládání těchto funkcí a pohodlnou práci s polohováním kamer je možné připojit přes USB konektor joystick nebo myš.

Veškeré nastavení probíhá přes vestavěné webové rozhraní z internetového prohlížeče, díky linuxovému základu podporuje AirLive CoreNVR 9 i češtinu. Obrazový výstup zařízení je ve FullHD rozlišení 1950×1080 pixelů, výstupní konektor je buď klasický VGA, nebo modernější HDMI, umožňující připojit širokou škálu zobrazovacích zařízení. Živé streamy z připojených kamer lze také sledovat v Internet Exploreru z každého počítače v síti, při dostatečných parametrech internetového připojení i na dálku přes internet, a to i z mobilních zařízení se systémem Android a iOS.

Pro provozovatele menších systémů jde o zajímavou alternativu, nabízející nižší provozní náklady, spolehlivější provoz a uživatelsky příjemnou obsluhu společně se zajištěním dostatečné kapacity úložiště obrazových dat.

Pro více informací o výrobku můžete navštívit: http://www.airlive.com/product/CoreNVR-9

AirLive : AirLive (www.airlive.com), jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, poskytuje AirLive produkty jako : Wireless, IP, Security, Broadband communication system a pokročilé inovace pro domácnost, SOHO a SMB. “Simple yet powerful networking” je filosofie naší společnosti pro všechny produkty. AirLive produkty jsou jako Vaši spolehliví přátelé v životě, kteří Vám vždy pomohou. Pro více informací o AirLive produktech, prosím kontaktujte Vašeho dealera nebo navštivte naše webové stránky : www.airlive.com