Panasonic představuje nové profesionální displeje řady LF60/LF6

Společnost Panasonic Visual System Solutions uvádí novou řadu displejů LF60/LF6, která doplňuje aktuální nabídku LCD displejů s LED podsvícením značky Panasonic. Nové displeje jsou dostupné s úhlopříčkou 55″ (TH-55LF60 a TH-55LF6), 47″ (TH-47LF60 a TH-47LF6) a 42″ (TH-42LF60 a TH-42LF6). (TZ)

Všechny modely jsou vybaveny praktickou funkcí Digital Link, která umožňuje jednoduché nastavení a snižuje celkové náklady na systém. Modely LF60 nabízejí ohromující jas 700 cd/m2 a profesionální displeje LF6 poskytují jas 450 cd/m2. Obě řady slibují nízkou spotřebu energie, šetrnou k životnímu prostředí, kombinovanou s nízkou hmotností a stylovým designem, což usnadňuje využití v řadě komerčních aplikací.

Vysoká spolehlivost

Displeje řady LF60 a LF6 poskytují maximální spolehlivost, čitelnost a flexibilitu ideální pro digitální zobrazovací a profesionální aplikace a přinášejí maximální výkonnost pro vaše podnikání. Funkce Digital Link nabízí řadu výhod jako je například snadné zapojení kabelů, které sníží náklady na práci při instalaci zařízení a schopnost přenášet obraz, zvuk a řídicí signály na dlouhé vzdálenosti (až 100 m) pomocí jediného kabelu LAN. Díky tomu lze přenášet obraz a zvuk v úchvatné kvalitě a využívat dálkové ovládání. Extrémně odolné zobrazovací panely displejů řady LF60/LF6 lze provozovat non-stop, což je ideální pro aplikace jako jsou přepravní zařízení a restaurace. Displeje této řady mají design bez ventilátoru, který vyžaduje jen minimální údržbu, je vysoce spolehlivý a umožňuje bezproblémový tichý provoz.

Vynikající úroveň jasu a kvalita obrazu

Displeje řady LF60/LF6 slibují výjimečnou čitelnost bez ohledu na úroveň okolního osvětlení. Úroveň jasu a bezkonkurenční kvalita obrazu těchto profesionálních displejů umožňuje využití i ve velkých, jasně osvětlených prostorách, jako jsou letiště nebo nádraží. Zobrazovací panely IPS přinášejí špičkovou reprodukci barev a výjimečně široký pozorovací úhel, což je ideální pro digitální zobrazování a jiné profesionální aplikace. Díky vysoké kvalitě zobrazení Full HD lze informace předávat jasně a zřetelně a všechny detaily jsou dobře viditelné.

Tenký design a flexibilita

Profesionální displeje LF60/LF6 lze nainstalovat na šířku i na výšku, podle požadavků zobrazovaného obsahu a místa instalace aniž by se projevily nerovnoměrnosti zobrazení. Je to možné díky relativně jednolité distribuci tlaku v porovnání s TV panelem, která umožňuje mnohem vyšší stabilitu. Bez ohledu na způsob instalace zůstává životnost světelného zdroje stejná, protože zařízení udržuje stálou provozní teplotu. Tenký design těchto displejů dokonale ladí s prostředím instalace a zajišťuje minimální vyčnívání rámu (rám má šířku 16 mm).

Všechny modely jsou vybaveny 10 W vestavěnými reproduktory, takže při použití obsahu se zvukovou stopou není třeba instalovat samostatné reproduktory.

Dostupnost

Displeje řad LF60 a LF6 budou uvedeny na trh před začátkem roku 2014. Displeje o úhlopříčkách 47″ a 42″ budou dostupné od listopadu 2013 a displeje o úhlopříčce 55″ vstoupí na trh v prosinci. Tímto novým přírůstkem do rodiny LCD displejů s LED podsvícením chce společnost Panasonic přinést nové fascinující způsoby zobrazování a interakce s vizuálním obsahem pro každou situaci.

Další informace o řadě LF60/LF6 a dalších zobrazovacích systémech Panasonic naleznete na stránkách business.panasonic.co.uk již dnes.

Fotografie projektorů Panasonic jsou dostupné zde: http://bit.ly/1f1wOPh

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje a odolné mobilní počítače. S přibližně 500 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Od svého založení v roce 1918 se společnost globálně rozšířila a nyní řídí přes 500 firem po celém světě, které vykázali konsolidované příjmy přes 68 miliard euro ve fiskálním roce končícím 31. března 2013. Se závazkem sledovat nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, se společnost se snaží vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Pro více informací o Panasonic najdete na webových stránkách společnosti http://panasonic.net/

O společnosti AV MEDIA

AV MEDIA, a.s. je společnost specializující se od svého vzniku v roce 1992 na dodávky prezentačních a velkoplošných projekčních systémů, a speciálních zobrazovacích systémů. Společnost AV MEDIA je členem mezinárodní asociace InfoComm, která celosvětově podporuje audiovizuální odvětví a je držitelem certifikátu ISO 9001:2000 na poskytování služeb souvisejících s návrhy řešení, prodejem, instalacemi, servisem a pronájmem prezentační a audiovizuální techniky. Dále je držitele ISO 14001 a OHSAS 18001.