Přes Activate Here je nově možné získat Microsoft poukázky

Praha, 9. 12. 2013 – Unikátní služba Activate Here, která umožňuje nákupy software u Tech Data „opravdu online“, nabízí od pondělí 9. prosince také oblíbené poukázkové karty od společnosti Microsoft pro Windows Store a Xbox Live. (TZ)

Microsoft poukázky umožňují zákazníkům čerpat slevy, služby nebo další výhody na portálech provozovaných společností Microsoft. Body je možné využít pro aplikace na zařízení s Windows 8 nebo pro herní konzole Xbox.

Zařazení poukázek do nabídky Activate Here je už druhou zásadní novinkou této služby v průběhu prosince. Před týdnem Tech Data oznámila, že je možné kromě produktů Microsoft, F-Secure a McAfee přes Activate Here prodávat také oblíbený bezpečnostní software Norton nebo nejnovější verzi operačního systému Windows 8.1.

Activate Here je výjimečnou službou na českém distributorském trhu. Prodejcům umožňuje získat originální software „opravdu online“ – přes oficiální web Tech Data (InTouch) do 30 minut, pomocí objednávacího systému InStore do 1 minuty a prostřednictvím Datové Výměny dokonce bez jakékoli prodlevy.

Díky Activate Here nepotřebují reselleři nakupovat produkty na sklad, ale mohou okamžitě získat „aktivační klíč“ k originální licenci softwaru, který stačí jen předat koncovému zákazníkovi. Vše probíhá bez zbytečných nákladů, 24 hodin denně a 7 dní v týdnu a 100% dostupné jsou všechny verze, speciální produkty a jazykové mutace – tedy i ty, které se běžně neprodávají.

Všechny informace o službě Activate Here jsou dostupné na www.activatehere.cz.

O společnosti Tech Data Distribution

Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě. Více informací o Tech Data Distribution najdete na www.techdata.cz a www.techdata.sk.

O společnosti Tech Data Corporation

Společnost Tech Data Corporation je předním světovým distributorem produktů, řešení a služeb v oblasti informačních technologií. Díky propracované logistice a službám s přidanou hodnotou pomáhá 120 000 resellerům ve více než 100 zemích po celém světě efektivně uspokojovat požadavky koncových uživatelů na nejrůznější technologie.  Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 109. místě a dosáhla tržeb ve výši 25,4 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2013. Více informací najdete na: www.techdata.com.