Limitovaná edice čtečky PocketBook Touch Lux je exkluzivně k dostání v e-shopu COMFOR

Ostrava, 18. 12. 2013 – Síť prodejen COMFOR přináší jako jediná v České republice exkluzivní tip na vánoční dárek. Svým zákazníkům od dnešního dne nabízí speciální dárkovou edici nejoblíbenější čtečky PocketBook Touch Lux. Koupit ji bude možné výhradně jen v e-shopu www.comfor.cz. (TZ)

Základem speciálního modelu je komfortní dotykové ovládání a displej Pearl HD s možností nasvícení pro večerní čtení – díky kterému získal již mnoho nezávislých ocenění. Čtečka podporuje více než 20 populárních formátů textu a grafiky, nabízí 47 užitečných předinstalovaných slovníků a 4GB vnitřní paměti.

Tato mimořádná limitovaná edice je skutečně výjimečným dárkem. Má unikátní barevné provedení teplé mléčné čokolády. Sada PocketBook Touch Lux (Limited edition) zahrnuje navíc elegantní dřevěnou dárkovou krabičku a pouzdro čtečky vyrobené z jemné kůže. PocketBook Touch Lux (Limited edition) je skvělý dárek pro všechny, kteří ocení luxus, komfort a výjimečnost.

Zákazníci ji mohou v prodejnách COMFOR pořídit za 5555 Kč.

###

O prodejním řetězci COMFOR

Prodejní síť COMFOR s obratem přibližně 1,7 mld. Kč je se svými 191 prodejnami v ČR a 90 na Slovensku největším prodejním specializovaným řetězcem IT v regionu. Prodejny sítě Comfor najdete v nejvýznamnějších nákupních centrech a městech v celé České republice. Jako jedna z mála prodejních sítí nabízí velmi profesionální služby – zrychlení PC a notebooků, opravy i pozáruční servis aj.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 10 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.