Lepší telefonní služba pro AVM FRITZ!Box

Společnost AVM GmbH je nejúspěšnějším evropským výrobcem koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, bezdrátový přenos dat, hlas, video a IPTV s pokrytím celé domácnosti či kanceláře. (TZ)

Nosnými produkty AVM jsou zařízení pro rychlý přístup k Internetu řady FRITZ!Box, které poskytují rovněž celou řadu dalších funkcí vhodných pro domácnosti a menší firmy. K nim patří i řešení pro vysoce kvalitní IP telefonii s podporou bezdrátových přístrojů DECT. Jako koncové zařízení pro hlasovou komunikaci slouží multifunkční telefonní přístroj AVM FRITZ!Fon, který v sobě kombinuje DECT telefon s rozšířením CAT-iq pro HD telefonii pro komfortní integraci telefonních a internetových služeb.

Dosah bezdrátového signálu pro DECT je však omezený, a proto společnost AVM přišla s jednoduchým a účinným řešením, jak zprostředkovat telefonní službu i na delší vzdálenost. Nové zařízení s názvem FRITZ!DECT Repeater 100.

Ten stačí jednoduše zapojit do elektrické zásuvky a výrazně tak zvýšit dosah DECT signálu. FRITZ!DECT Repeater 100 je navíc kompatibilní s DECT přístroji dalších výrobců, pokud podporují příslušné standardy (GAP). K jednomu zařízení FRITZ!Box lze připojit až šest DECT telefonů a repeaterů.

Další obdobnou “vychytávkou” od AVM je zařízení FRITZ!DECT 200, což je inteligentní dálkově ovládaná zásuvka do elektrické sítě. Ve spojení se zařízením FRITZ!Box je možné s pomocí FRITZ!DECT 200 ovládat a programovat zapínání a vypínání elektrických spotřebičů dálkově přes Internet prostřednictvím PC, tabletu či smartphonu. Další velmi užitečnou funkcí FRITZ!DECT 200 je sledování a ukládání informací o spotřebě elektřiny.

K velké popularitě produktů AVM značnou měrou přispívá skutečnost, že firma klade mimořádný důraz na jednoduchou instalaci, konfiguraci a obsluhu. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé z řad domácností a menších firem pohodlně využívat všechny dostupné funkční možnosti produktů AVM FRITZ!.

Více informací o zařízeních řady AVM FRITZ! můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/gesto-communications-kategorie-koncova-zarizeni-avm-pro-broadband-pripojeni-k-internetu.htm

Distributorem zařízení AVM pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications.