Zažijte díky Skype jedinečnou atmosféru ze zákulisí světové módní show na vlastní oči

30. ledna 2014 – Skype oslovil největší esa módního průmyslu a domluvil s nimi jedinečnou spolupráci. V rámci projektu Collaboration project mohou nyní i čeští uživatelé Skypu přímo nahlédnout do srdce jejich tvorby. Díky chatu, video-vzkazům či skupinovým hovorům poodhalíte zákulisí práce stylisty hvězd Baye Garnetta, módní konzultantky Ariety Mujay a či držitelky mnoha návrhářských cen Suki Cheema. A co víc – všem módním nadšencům odkryje tajemství svého úspěchu jedna z nejoriginálnějších módních návrhářek světa – Victoria Beckham. Připojte se na Skype a poodhalte roušku světového módního průmyslu! (TZ)

Úvodní setkání Victorie Beckham s módními nadšenci proběhlo na twitrovském účtu koncem ledna, nicméně celá show nabere ty největší obrátky počátkem února. To je totiž tradičně termín pro světové módní přehlídky, jako jen například New York Fashion Week. Připojte se na Skype a buďte přímými svědky kompletování kolekce Victorie Beckham s názvem Ready-To-Wear Fall/Winter 2014 právě k příležitosti konání newyorského svátku módy. Sledujte téměř naživo veškeré přípravy na tuto věhlasnou módní show. Vše vyvrcholí vstupy přímo z New Yorku, a vy si budete moci užít exkluzivní atmosféru z kuloárů slavné akce, která je pro běžné smrtelníky běžně nedosažitelná.

Výprava do zákulisí jedinečného úspěchu Victorie Beckham v módním průmyslu bude pokračovat v pravidelných intervalech, a to až do března 2014. Nechte se inspirovat zkušenostmi a názory této britské módní ikony, která za pouhých pět let dokázala dobýt módní nebe!  Během dalších setkání představí Victoria nejen chod své firmy a módní značky, ale také svůj tým a styl své práce.

Všichni ti, kteří se chtějí stát očitými svědky úspěchu Victorie Beckham, s ní budou moci do konce března komunikovat, a to skrze video-vzkazy a či video-hovory na Skypu. Termíny setkání budou postupně uveřejňovány na webu collaboration.skype.com .

Trailer Victoria Beckham v Collaboration Project

O Skype

Skype je softwarová společnost, založená v roce 2003, která se během necelých deseti let své existence stala jedním ze světových lídrů v oblastí komunikačního softwaru. Jejím cílem je bourat hranice v komunikaci napříč celým světem. Nabízí zdarma služby messagingu, video přenosů a hlasových hovorů a to zcela zdarma. V roce 2011 se stal Skype divizí společnosti Microsoft. Skype je možné stáhnout zdarma do počítačů, mobilů a tabletů bezplatně nawww.skype.com.

Pro novinky o produktu  Skype navštivte Blog: http://blogs.skype.com, 
Twitter: twitter.com/skype, nebo Facebook: www.facebook.com/skype.