Philips 273V5LHAB – Skvělý obraz v živých barvách

Praha, 13. 2. 2014 – Společnost MMD – Monitors & Displays Czech Republic uvedla na trh nový monitor Philips 273V5LHAB. Tento velký panel se díky vynikajícímu poměru cena/výkon ideálně hodí do kancelářského prostředí a do domácností. (TZ)

Monitor Philips 273V5LHAB je 27“ Full HD monitor (1920 x 1080 bodů) s W-LED podsvícením, které výrazně snižuje spotřebu monitoru. Navíc je vybaven i technologií SmartControl Lite, která umožňuje jednoduché ladění výkonu monitoru, čímž se jeho spotřeba může nadále snižovat.

Nový model je vybaven jedním analogovým vstupem (VGA) a dvěma digitálními vstupy – DVI-D a HDMI, takže jej není problém propojit s jakýmkoli moderním zařízením včetně Blu-Ray přehrávačů a herních konzolí. Pro pohodlí uživatele je monitor vybaven také vestavěnými stereo reproduktory.

Monitor Philips 273V5LHAB lze zakoupit za 4 790 Kč bez DPH a poplatků.

Technické specifikace:
Typ LCD panelu TFT – LCD
Podsvícení W-LED
Úhlopříčka 27” (68,6 cm)
Optimální rozlišení 1920 x 1080, 60 Hz
Pozorovací úhly 170/160 stupňů, C/R >10
Formát obrazu 16:9
Doba odezvy 5 ms
Jas 300 cd/m2
SmartContrast 10 000 000 : 1
Konektivita VGA, DVI-D, HDMI

###

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na trhy střední a východní Evropy. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, SWS, 100MEGA distribution a ABC Data. Na Slovensku pak LCD monitory distribuuje prostřednictvím společnosti eD system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.