Charitativní aukce „Umělci dětem“ přispěje na nákup diagnostického ultrazvuku neonatologickému a pediatrickému oddělení Nemocnice Na Bulovce

Jedinečná příležitost! Unikátní aukce vyjímečných autorů! Investice do umění nepodléhá inflaci. Proto prospějte sobě a přitom pomozte druhým! (TZ)
Nemocnice Na Bulovce ve spolupráci s agenturou ROMAX produkce zvou na charitativní aukci uměleckých děl s názvem „Umělci dětem“. Výtěžek z dražby půjde z části na nákup diagnostického ultrazvuku pro neonatologické a pediatrické oddělení Nemocnice Na Bulovce a z části na charitativní projekt Bohatý sirotek.

Aukce se koná v Grabově vile, Na Košince 502/1, Praha 8 v úterý 1. dubna 2014 v 18 hod.

V případě Vašeho zájmu o aukci včas potvrďte svou účast u Terezy Pácaltové, tel. 774 244 555 nebo emailem na produkce@romax.cz.
Obratem obdržíte pozvánku na aukci a katalog děl.

Autoři dražených děl:
ADOLF BORN / BARBORA SRNCOVÁ / BERENIKA SAUDKOVÁ / BORIS JIRKŮ / EVA PILAROVÁ / F.R.ČECH / IVA HÜTTNEROVÁ / JADRAN ŠETLÍK / JAN KANYZA / JIŘÍ ANDERLE / JIŘÍ MEITNER / JIŘÍ SLÍVA / JIŘÍ SUCHÝ / KÁJA SAUDEK / KRISTIAN KODET / MARTIN NĚMEC / PETR FALTUS / RUDOLF RIEDELBAUCH / SABINA SÝKOROVÁ / SÁRA SAUDKOVÁ / TOMÁŠ HŘIVNÁČ

Hudební doprovod aukce obstarají skladatel a muzikant Jiří Bílý a kytarista Michal Röhrich. Zahrají skladby z připravovaného CD, na kterém u příležitosti letošního 150. výročí narození slavného básníka Antonína Sovy zhudebnili jeho tvorbu.

Další informace o akci
https://www.facebook.com/events/722795047760938/