AT Computers nově nabízí LED žárovky Samsung

Ostrava, 31. 3. 2014 – Ostravská společnost AT Computers, největší český IT distributor, oznámila rozšíření sortimentu LED žárovek. Od začátku dubna přibudou nově v jejím portfoliu LED žárovky Samsung. (TZ)

Rozšíření nabídky se týká všech typů LED žárovek značky Samsung označených jako E27, E14, GU10, MR16. Tyto kvalitní LED žárovky zaručují bezproblémový chod a pomalou degradaci svítivosti. LED komponenty jsou navrženy s výjimečnou termální charakteristikou, což snižuje riziko poruchy při provozu za vysokých teplot a zaručuje delší životnost. Vynikající tepelná účinnost dovoluje udržet konzistentní barvy a světelný tok.

O nové zboží v portfoliu AT Computers bude pečovat produktový manažer Martin Tomáška. LED žárovky Samsung jsou naskladněny od 1. 4. 2014.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 11,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.