Canon se představí na prestižních akcích z oblasti tisku

PRAHA, 17. dubna 2014 – Canon se během letošního května zúčastní řady významných akcí zaměřených na problematiku tisku a zpracování dokumentů. Zejména zájemci o velkoformátový tisk tak mohou již příští měsíc zjistit, jak pomocí produktů, inovativního software a služeb společnosti Canon dosáhnout dalšího úspěchu ve svém podnikání. (TZ)

Ve dnech 13. až 15. května můžete stánek společnosti Canon navštívit na veletrhu Reklama-Polygraf v prostorách výstaviště PVA Expo v Praze – Letňanech. Návštěvníci stánku 435 v hale 4 zde získají lepší představu o přínosech tiskových řešení Canon a mohou se těšit na řadu zajímavých prezentací například o výhodách řešení jednotného workflow velkoformátového tisku. Prezentovány budou nejrůznější tiskové aplikace.

Souběžně s veletrhem Reklama-Polygraf mohou zájemci o řešení společnosti Canon navštívit také nový showroom v pražských Holešovicích. Předváděcí plocha o rozloze 300 m2 nabízí kompletní portfolio B2B produktů a řešení Canon. Konzultovanou problematiku si lze ihned přímo na místě vyzkoušet a naživo tak porovnat více řešení. Předváděcí centrum spolu s technickými specialisty bude návštěvníkům k dispozici po celou dobu konání veletrhu, tj. od 13. do 15. května, a to denně od 13 do 17 hodin.

 

V druhé polovině května se Canon Europe představí na veletrhu FESPA Digital 2014, který se koná od 20. do 23. 5. v Mnichově. Návštěvníci stánku 310 v hale B1 se seznámí s velkoformátovými tiskárnami, softwarem a tiskovými médii v kombinaci s vynikajícími službami – tedy s ucelenou a pestrou nabídkou firemních řešení společnosti Canon.

Každý návštěvník veletrhu FESPA Digital 2014, bez ohledu na konkrétní oblast zájmu, se může na stánku společnosti Canon přesvědčit o výhodách velkoformátového tisku a tak lépe identifikovat tuto rychle rostoucí oblast trhu a její obchodní potenciál. Mezi vystavovanými produkty nebude chybět například nejuniverzálnější flatbed tiskárna Océ Arizona 480GT, tiskárny Océ ColorWave 900 a Océ ColorWave 650 Poster Printer nebo digitální deskový řezací plotr Océ ProCut.

 

„Oblast velkoformátového tisku je segmentem polygrafického průmyslu, který neustále roste. Je tomu tak zejména díky zvyšujícímu se počtu různorodých a opravdu zajímavých tiskových aplikací, které lze realizovat právě pomocí digitálních velkoformátových tiskáren,“ říká Slavomír Pohanka, WF Channel Director společnosti Canon CZ. „Velmi rádi proto uvítáme všechny zájemce o tuto oblast jak na našich veletržních stáncích, tak i v našem showroomu. Jsem si jistý, že nikdo neodejde zklamaný.“

Informace o registraci

Registrace na veletrh Reklama-Polygraf 2014 je k dispozici na http://www.reklama-fair.cz

Registrace k návštěvě předváděcího centra Canon je k dispozici na www.canon.cz/opendays

Volnou vstupenku na veletrh FESPA Digital 2014 získáte registrací na www.canon-europe.com/fespa

– KONEC –

O společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon.cz.