LAMA mobile nově nabízí dotované telefony

Jako jediný operátor nabízí LAMA mobile tento benefit k tarifům bez závazku a navíc přidává internetový balíček na měsíc zdarma k aktivaci na prodejnách Planeo elektro nebo Comfor. (TZ)

Vrací se doba dotovaných telefonů. Důkazem je i krok operátora LAMA mobile, který ve spolupráci se svými prodejními partnery Planeo elektro a Comfor nyní nabízí dotované telefony. Jedná se o klasické taháky z kategorie smart phone: Samsung Galaxy SIII a Samsung Galaxy SIII mini.

Zatímco jiní operátoři vážou dotované telefony na smlouvu s déletrvajícím úvazkem, LAMA mobile jako jediná na trhu nabízí tento benefit ke všem svým tarifům, které jsou bez závazků a bez zbytečných poplatků například za novou SIM nebo přenos čísla.

Konkrétně v obchodech Planeo elektro mohou zákazníci LAMA mobile pořídit Samsung Galaxy SIII  na splátky jen za 6.159 Kč, hotově za 7.700 Kč. Oproti původní ceně 9.899 se jedná o slevu až 38 procent. Samsung Galaxy SIII mini je pro zákazníky LAMA mobile u Planea na splátky za 3.499 Kč, hotově za 4.300 Kč. U menšího Samsungu tak výše slevy dosahuje až 42 procent (základní cena tohoto modelu je 8.899 Kč). Ceny zahrnují i recyklační poplatek. Tato nabídka je v prodejnách Planeo platná do 6. 5. 2014.

V síti prodejen Comfor bude po celý květen k tarifům LAMA mobile v nabídce zvýhodněný telefon Samsung Galaxy SIII mini za ještě výhodnější cenu, a to 4.199 Kč.

Jako bonus navíc zákazníci získají aktivací v jedné z těchto prodejen internet na měsíc zdarma.

Tarify LAMA mobile jsou zásadně bez závazku a s vteřinovou tarifikací

Výhodné tarify LAMA mobile jsou bez závazků a účtovány po vteřinách již od začátku hovoru. Díky tomu mohou zákazníci při volbě správného tarifu dosáhnout významné úspory až o desítky procent oproti srovnatelným tarifům jiných operátorů.  Např. s tarifem bez paušálu FÉROVÁ LAMA platíte jen za to, co provoláte a sazba volání do všech sítí je jen 2,90 Kč za minutu od první do 150. minuty hovoru; při přesáhnutí 150 minut cena volání dále klesá až k sazbě 1,00 Kč za minutu. Další oblíbený tarif SPOŘIVÁ LAMA nabízí za paušál 199 Kč měsíčně 200 volných minut a následně cenu 1,90 Kč za každou další provolanou minutu. LAMA mobile navíc disponuje širokou prodejní sítí po celé ČR zahrnující obchody Planeo Elektro, Comfor či Space mobilní telefony.

Další benefity přináší spojení služeb s LAMA energy

Dotovaný telefon je jen jednou z mnoha výhod pro zákazníky LAMA mobile. Další benefity získají, pokud se stanou odběrateli plynu nebo elektřiny od sesterské společnosti LAMA energy. Jedná se o slevové poukázky v hodnotě až 2000 Kč. Přesnou výši benefitu zákazník zjistí na informační lince LAMA energy 840 11 13 10 resp. LAMA mobile 848 11 22 11. „Naší politikou je spojování různých služeb pro domácnosti pod jednou střechou. V tom vidíme budoucnost retailového trhu služeb v ČR,“ uvádí tiskový mluvčí firemní skupiny LAMA Andrej Čírtek.