LAMA mobile rozšiřuje nabídku dotovaných telefonů

Operátor LAMA mobile pro své zákazníky připravil další jedinečnou nabídku. U prodejního partnera Space mobilní telefony mohou již od 11. 5. zakoupit telefon Nokia Asha 501 DS se slevou 35 %. LAMA mobile tak navazuje na úspěšnou spolupráci s prodejnami Planeo elektro a Comfor, které k jejich tarifům nabízejí s mimořádnými slevami telefony Samsung Galaxy SIII a Samsung Galaxy SIII mini. (TZ)

Zatímco u běžných mobilních operátorů je možné získat výhodně telefon pouze spolu s podpisem smlouvy na několik let, LAMA mobile nabízí cenově zvýhodněné telefony ke všem svým tarifům, které jsou bez závazků a bez zbytečných poplatků například za novou SIM nebo přenos čísla. Jako bonus navíc získají internet na měsíc zdarma.

Telefon Nokia Asha 501 DS mohou zákazníci od 11. 5. do 10. 6. 2014 získat na všech prodejnách Space mobilní telefony k některému z výhodných tarifů LAMA mobile za pouhých 1 490 Kč, což představuje oproti běžné ceně 2 290 Kč slevu 35 %. Tento telefon s 3“ LCD displejem, 3,2 Mpx fotoaparátem a užitečnými funkcemi, jako je například Wi-Fi, Bluetooth nebo FM rádio, navíc umožňuje použití dvou SIM karet současně. Díky tomu si mohou zákazníci ke svému běžnému paušálu pořídit například tarif LAMÍ RODINKA na hovory s nejbližšími, a volat si tak spolu neomezeně za jeden nízký měsíční poplatek. Za dvě SIM karty zaplatí měsíčně jen 199 Kč, za 3 SIM 289 Kč a celá rodina nebo čtyři přátelé si mohou spolu volat, jak dlouho chtějí, jen za 369 Kč měsíčně. Do všech sítí pak volají pouze za 1,90 Kč za minutu.

Další benefity přináší spojení služeb s LAMA energy

Cenově zvýhodněný telefon je jen jednou z mnoha výhod pro zákazníky LAMA mobile. Další benefity získají, pokud se stanou odběrateli plynu nebo elektřiny od sesterské společnosti LAMA energy. Jedná se o slevové poukázky v hodnotě až 2000 Kč. Přesnou výši benefitu zákazník zjistí na informační lince LAMA energy 840 11 13 10 resp. LAMA mobile 848 11 22 11. „Naší politikou je spojování různých služeb pro domácnosti pod jednou střechou. V tom vidíme budoucnost retailového trhu služeb v ČR,“ uvádí tiskový mluvčí firemní skupiny LAMA Andrej Čírtek.