Infor inovuje klíčové aplikace pro řízení lidských zdrojů

PRAHA – 15. května 2014 – Infor, přední poskytovatel podnikového aplikačního softwaru s více než 70 000 zákazníky, oznámil významné inovace Infor HR Knowledgebase a Infor HR Case Management, dvou klíčových aplikací, jež jsou součástí sady cloudových řešení Infor Enwisen HR Service Delivery. (TZ)

Aplikace jsou navržené specificky pro podporu organizací v oblasti sdílených služeb s náročnými potřebami na řízení lidských zdrojů. Infor Enwisen HR Service Delivery nabízí takové nástroje, aby se personální pracovníci mohli soustředit na strategické oblasti a umožnili běžným zaměstnancům převzít zodpovědnost za rutinní transakce s využitím samoobslužných funkcí. Jak Infor HR Case Management tak Infor HR Knowledgebase poskytují podporu best practice procesům v oblasti globálních, vícevrstvých HR služeb.

Infor HR Knowledgebase 10.2 je nástroj, který nabízí zaměstnancům a manažerům realizovat samoobslužné procesy prostřednictvím personalizovaného online zdroje s vyhledávacími funkcemi. Infor HR Knowledgebase nyní nabízí znalostní databázi s vylepšenými analytickými a reportovacími funkcemi a lepší funkce filtrování umožňující vytvořit skupinu filtrů. Kromě toho mají zákazníci možnost brandovat hlavičku portálu podle uživatelské skupiny a vytvářet personalizovanější prostředí. Aplikace také nabízí administrátorům možnost spravovat uživatelský přístup k nástrojům pro vytváření klientského obsahu (CCT), včetně funkce blokování CCT uživatelů v případě publikování specifického živého obsahu na znalostní portál. A nakonec nový, dynamický widget zobrazuje probíhající kurzy v  Infor Learning Management Systému (LMS) a poskytuje odkaz na přístup k LMS.

Nejnovější verze Infor HR Case Management 5.2, která pomáhá personalistům řídit a sledovat požadavky zaměstnanců, nabízí konfiguraci nejrůznějších dashboardů postavených na rolích agentů, manažerů a administrátorů a nástroje pro ad-hoc komunikaci. Aplikace také poskytuje možnost automatického vyhledávání ve znalostní bázi přímo ze zobrazeného případu zákazníka a chatovací okno pro administrátorské a manažerské dashboardy umožňující zvýšit produktivitu a zjednodušit uživatelské procesy.

„Schopnost dodat lepší služby rychleji, s méně zdroji a nižšími náklady je velmi důležitá v době, kdy dochází k redukci rozpočtů a tlaku na zvyšování produktivity a efektivity,“ řekl Jay Zuckert, produktový manažer řešení Infor HCM. „Díky sledování potřeb našich zákazníků jsme schopni vyvíjet nové funkcionality pro moduly cloudového řešení Infor Enwisen HR Service Delivery, takže pracovníci HR oddělení se mohou soustředit na řešení strategických úkolů a přitom poskytovat zaměstnancům možnost převzít kontrolu nad rutinními transakcemi v samoobslužném prostředí.“

Pro více informací prosím navštivte:

http://www.infor.com/product_summary/hcm/hrservicedelivery/

Aktuální informace

O společnosti Infor

Infor zásadně mění způsob sdílení a využívání podnikových informací, a pomáhá tak více než 70 000 zákazníkům ve 194 zemích zefektivňovat podnikání, řídit obchodní růst a rychle se přizpůsobovat změnám v oblasti obchodní poptávky. Infor nabízí odvětvově-specifické aplikace a sady vyznačující se rychlostí a inovativním, uživatelsky zaměřeným designem, který je jednoduchý, přehledný a elegantní. Infor poskytuje flexibilní způsoby nasazení softwaru, které nabízejí nejrůznější možnosti jeho provozování, včetně cloudu, on-premise či hybridního modelu. Více informací naleznete na www.infor.com.

Zákazníky společnosti Infor je:

  • 19 z 20 největších leteckých výrobců

  • 12 ze 13 největších firem z high-tech průmyslu

  • 10 největších farmaceutických společností

  • 84 ze 100 automobilových subdodavatelů

  • 23 z 50 největších amerických nemocnic

  • 43 z 50 největších průmyslových distributorů

  • 26 z 35 největších globálních maloobchodních řetězců

  • 5 z 10 největších pivovarů