Expozice společnosti Epson s motivy Marilyn Monroe lákala návštěvníky veletrhu Reklama – Polygraf

Ve dnech 13. až 15. května 2014 se uskutečnil již 11. ročník mezinárodního veletrhu Reklama – Polygraf, kde se Epson představil v netradiční formě. Popartová grafika jedné z nejznámějších amerických ikon Marilyn Monroe upozorňovala na hlavní kvality velkoformátového tisku s technologií Epson. Letos se společnost na veletrhu prezentovala hned ve dvou expozicích.  (TZ)

Marilyn Monroe zdobila nejen zdi a podlahu hlavní expozice, ale byla i klíčovým motivem v případě ukázek živého tisku. Celkový počet návštěvníků veletrhu v tomto roce překonal hranici osmi tisíc a z toho více jak tisícovka návštěvníků zavítala na veletrh ze zahraničí. „Letošní ročník byl z našeho pohledu velmi úspěšný, náš stánek navštívilo mnoho zájemců o naše produkty a realizovali jsme řadu prodejů našich tiskových řešení. S technologiemi Epson pracuje řada profesionálů i amatérů. Proto jsme rádi, že jsme mohli návštěvníkům a zájemcům živě přiblížit své produkty a ukázat možnosti, které jim naše technologie v rámci velkoformátového tisku, v oblasti projekční techniky a POS produktů nabízí,” uvedla Kateřina Sedláčková, Pro Graphic Account Manager ze společnosti Epson.

V rámci hlavní expozice byly k vidění ukázky produkčního tisku včetně Dye sublimační technologie a její široké možností transferu obrazu, ať už na textilie, dřevo, hliníkové desky, či další materiály. Zájemci si mohli prohlédnout tři produktové řady tiskáren SureColor a Stylus Pro. Konkrétně nově uvedené tiskárny pro potisk textilu SC-F7100 a SC-F2000, tak i osvědčené tiskárny SC-S70610 pro signmaking, StylusPro SP7900 pro fotografický tisk a mini labová tisková řešení představovaná tiskárnou SureLab SL-D3000 a novinkou D700.

Návštěvníci zavítali také k druhému stánku, kde jim byly představeny produkty z oblasti výkonné projekční techniky a POS produktů. „Na menší expozici jsme návštěvníkům předvedli unikátní projekční roll-up, který ve spojení s 3LCD projektorem Epson vytváří živou reklamní plochu se zářivými barvami. Snažili jsme se rovněž názorně předvést výhody, které nabízí spojení našich výkonných a spolehlivých projektorů s unikátními vlastnostmi „černého“ plátna od amerického výrobce Screen Innovation. Věřím, že se nám to podařilo a s nově získanými kontakty dokážeme ještě letos realizovat na českém i zahraničním trhu zajímavé projekty,“ říká Roman Vejražka, Business Account Manager CZ/SK společnosti Epson.

Hlavní expozice Epson na Reklama Polygraf 2014 (zaměřená na velkoformátový tisk)

Expozice Epson na Reklama Polygraf 2014 (zaměřená na projekční techniky a POS produkty)

O společnosti Epson

Společnost Epson je předním světovým výrobcem inovativních produktů a její portfolio zahrnuje inkoustové tiskárny a tiskové systémy, ale také 3LCD projektory a průmyslové roboty a senzory a další mikrozařízení. Cílem společnosti Epson je překonávat očekávání svých zákazníků po celém světě prostřednictvím hodnotných produktů, které využívají kompaktní, úsporné a vysoce výkonné technologie, jež ocení nejen domácí uživatelé, ale také zákazníci z firemní sféry, obchodu nebo průmyslu.

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 68 000 lidí v 96 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.

http://global.epson.com/

O společnosti Epson Europe

Společnost Epson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu je současně hlavním sídlem Skupiny pro region Evropy, Středního východu, Ruska a Afriky. Společnost Epson Europe zaměstnává 1 727 lidí a ve fiskálním roce 2012 zaznamenala obrat 1 540 milionů eur. http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050

http://eco.epson.com/