AT Computers a Microsoft přináší revoluci v cenách stolních PC

Ostrava, 2. 6. 2014 – Společnost AT Computers, největší lokální výrobce počítačů, uvádí jako první na trh sestavy s operačním systémem Microsoft Windows 8.1 s Bing. Díky tomuto jedinečnému spojení si mohou uživatelé koupit nové PC značek COMFOR, Triline, Premio a AutoCont za bezkonkurenční cenu – s výraznou slevou. (TZ)

Co je Microsoft Windows 8.1 s Bing? Jedná se o plnohodnotný operační systém Windows 8.1, navíc s přednastaveným vyhledavačem Bing společnosti Microsoft. Počítače s tímto OS jsou ideální především pro malé firmy, domácí uživatele nebo školy. Nové sestavy již sjíždí z výrobní linky a jejich cena bez displeje nepřesahuje 7 390 Kč včetně DPH a poplatků.

„Je to skutečná revoluce v prodeji PC. Takto výhodné podmínky pro zakoupení nového PC tady ještě nebyly, můžou přesvědčit mnohé zákazníky, kteří doteď váhali s výměnou starého PC například s operačním systémem Windows XP. Jsme velice rádi, že jsme první, kdo je našim partnerům a zákazníkům přináší,“ komentoval uvedení nových PC na trh Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

Nové sestavy nejsou žádná ořezávátka. Pro příklad uvádíme dvě modelové sestavy:

Sestava 1 (platforma INTEL)

Operační systém: Windows 8.1 64 bit. s Bing
Procesor: INTEL Pentium G3420

Operační paměť: 4 GB DDR3

HDD: 1 TB

Cena: 7 250 Kč

Sestava 2 (platforma AMD)

Operační systém: Windows 8.1 64 bit. s Bing
Procesor: AMD Athlon X4 5350

Operační paměť: 4 GB DDR3

HDD: 500 GB

Cena: 6 790 Kč

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 11,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.