KGUARD představuje nové sety Easy Link PRO

V Brně 5.6.2014 – Společnost KGUARD na Computex 2014, který právě probíhá, představila nový sledovací systém pro domácnost a malé podniky KGUARD Easy Link PRO. Stejně jako předchozí modely je i tento set navržen tak aby si jej mohl nainstalovat uživatel sám a bez nutnosti dokupování dalších zařízení či příslušenství. (TZ)

Součástí balení KGUARD Easy Link PRO je totiž vše potřebné pro jeho zprovoznění v několika jednoduchých krocích, které je ještě rychlejší než dříve. Opět je pro nastavení propojení chytrého telefonu nebo tabletu využito QR kódu, který stačí naskenovat a zařízení je spárováno se sledovacím systémem a je tak možné odkudkoliv sledovat co se právě děje doma či ve firmě. Aplikace pro mobilní zařízení od KGUARD je zdarma ke stažení na Google play a iTunes. Nastavení zabere pouhých 90sekund.

Celý set je vybaven 4 kamerami, které mají větší rozlišení 800TVL s 6mm objektivy pro detailní záběry a 3,6mm objektivy pro pokrytí širokého záběru. Kamery jsou navíc vybaveny funkcí kompenzace protisvětla WDR. Všechny kamery jsou vodotěsné a tak je možné jejich využití i na místech kde prší a nejsou kryté. Díky výkonnému infra přísvitu je ve tmě dosah kamer až  25m. Rekordér umožňuje připojení až 8 kamer najednou a tak je možné set v budoucnu rozšířit až o 4 další kamery.

Nový rekordér DVR Easy Link PRO nabízí možnost instalace pevného disku s kapacitou až 4TB, nebo externího USB uložiště což poskytuje dostatečný prostor pro záznam.  Navíc podporuje nejrozšířenější cloudová uložiště zdarma, DropBox a nově také Google Drive. Díky tomu jsou nahrávky vždy v bezpečí, dostupné a chráněné oproti poškození rekordéru nebo jeho případnému odcizení. Rekordér je vybaven HDMI výstupem ve standardu 1080p, pomocí kterého je možné připojit celý systém k televizi a sledovat tak výstup kamer přímo na obrazovce. Díky tomu se můžete podívat například kdo je přede dveřmi i během sledování filmu.

Specifikace:

 

Easy Link Series PRO

Video formát

NTSC / PAL

Video vstupy

8x BNC

Video výstupy

1 VGA, 1 BNC, 1 HDMI

Rozlišení video výstupů

VGA: 800×600, 1024×768, 1280×1024, 1440×900, 1920×1080 HDMI: 1080p

Audio vstup

2 RCA

Audio výstup

1 RCA

Možnost HDD

ANO až 4TB

Síť

RJ45, 10M/100M – DHCP, PPPoE, Static IP

Možnosti uložišť

HDD, USB, Cloudové služby

Provozní teplota

-10℃ to 50℃

Infra přísvit

ANO – až 25m

Podpora cloudu

ANO, DropBox, GoogleDrive

Cena: Doporučená koncová cena CZ/SK setu Easy Link Series PRO nebyla zatím stanovena

Záruky: Na sestavy se vztahuje záruka 24 měsíců výrobce.

Více informací: www.kguardsecurity.com

O společnosti KGUARD Security

Společnost  KGUARD Security byla založena v roce 2003 a je dceřinou společností KWorld Computer Group, přední společnosti v celosvětovém digitálním průmyslu se sídlem v Taipei na Tchaj-wanu a silným inovativním R&D týmem. Špičkové zabezpečovací výrobky KGUARD jsou dobře přijímány zákazníky ve více než 60 zemích světa. Nabízí širokou škálu video sledovacích zařízení, jako například DIY domácí bezpečnostní ComboKit, samostatné DVR, CCTV kamery, ostatní pozorovací software a unikátní KView Sérii pro dálkové monitorování. S jedinečným zaměřením na kompatibilitu a stabilitu produktu dosáhl KGUARD obrovský úspěch v USA, Evropě, Středním Východě, Africe, Latinské Americe, Austrálii a jihovýchodní Asii.