Philips bodoval na COMPUTEXU. Získal ocenění 2014 COMPUTEX d&i Gold Award

Praha, 11. června 2014: Vůbec první téměř bezspojový monitor na světě, Philips Two-in-One, získal prestižní ocenění – 2014 COMPUTEX d&i Gold Award – v rámci letošního ročníku světového veletrhu Computex. Porota ocenila především přelomovou inovaci v oblasti vývoje displejů. (TZ)

Model monitoru Two-in-One (19DP6QJNS) propojuje dvě 19palcové obrazovky s úhlopříčkou 48,3 cm. V součtu tak mohou uživatelé využít celistvou a souvislou plochu o úhlopříčce 32”. Toto řešení zvyšuje produktivitu práce díky tomu, že tak mají uživatelé dokonalý přehled o všech operacích a nemusí se rozptylovat přepínáním oken nebo obrazovek. Oba kvalitní IPS panely jsou zabalené v ultratenkém rámečku (pouze 3,5 mm) a neomezují tak výhled z kteréhokoli úhlu.

Součástí monitoru je prostorově šetrný stojan, který lze jednoduše nastavit a získat tak potřebné pohodlí pro práci či zábavu. Oba displeje lze naklánět až o 22,5 stupňů, aby uživatelům dokázaly poskytnout maximální komfort při jejich sledování.

Elegantní Philips Two-in-One monitor navíc nabízí i bohaté možnosti připojení externích zařízení. První z displejů je vybaven DisplayPortem a VGA vstupem, druhý HDIM portem s podporou technologie MHL a dalším VGA vstupem. Oba monitory disponují také dvěma USB porty. Podpora technologie MHL umožňuje vašim mobilním zařízením využívat obří plochy monitoru a zároveň je dobíjet.

Two-in-One monitor Philips se hodí do každého prostředí. Skvěle totiž rozšiřuje pracovní plochu, aniž by kladl zásadní nároky na prostor v kanceláři. Monitor umožňuje srovnávání “jedna k jedné” a uživatelům přináší větší prostor pro přezkoumávání dokumentů a pomáhá dál zvyšovat efektivitu a produktivitu.

Zcela ideální je pak pro designéry pracující s 3D grafikou, kteří potřebují extrémně detailní informace pro CAD-CAM programy. Spojené obrazovky umožňují také vytvořit dostatek místa pro všechny potřebné designové nástroje. Vášniví hráči pak ocení perfektní ponoření se do akce a srovnávání pomoci duálního obrazu. Stejně tak umožňuje dvěma hráčům hrát na jedné obrazovce.

Oceněný Philips Two-in-One Monitor by měl být v Evropě dostupný v druhé polovině letošního roku.

https://aoc.app.box.com/representation/file_version_14697963821/image_2048_jpg/1.jpg?shared_name=4js482t1uexrghog859bhttps://aoc.app.box.com/representation/file_version_14697958207/image_2048/1.png?shared_name=4js482t1uexrghog859b

 

###

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na trhy střední a východní Evropy. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, SWS, 100MEGA distribution a ABC Data. Na Slovensku pak LCD monitory distribuuje prostřednictvím společnosti eD system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.