S produkty AVM FRITZ! si opravdu užijete rychlý Internet

Společnost AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, bezdrátový přenos dat, hlas, video a IPTV. Nosnými produkty AVM jsou zařízení řady FRITZ!Box, která poskytují širokou škálu funkcí pro hlasovou i datovou komunikaci a HD multimédia pro domácnosti a menší firmy. (TZ)

Produkty AVM FRITZ!Box slouží především jako zařízení pro vysokorychlostní přístup k Internetu a navíc poskytují i celou řadu dalších funkcí. K nim patří rovněž řešení pro vysoce kvalitní IP telefonii s podporou bezdrátových přístrojů DECT. Jako koncové zařízení slouží multifunkční telefonní přístroj AVM FRITZ!Fon, který v sobě kombinuje DECT telefon s rozšířením CAT-iq pro HD telefonii pro komfortní integraci telefonních a internetových služeb.

Nejpopulárnějším modelem je AVM FRITZ!Box 7490, který podporuje nejrychlejší varianty DSL založené na technologiích vectoring a bonding. V závislosti na službách nabízených poskytovatelem Internetu je tak možné realizovat DSL přípojky o rychlostech až 240 Mbit/s. Mezi další modely patří FRITZ!Box 6490 Cable pro sítě kabelové TV, dále FRITZ!Box 4080 FFTH (Fiber To The Home) pro optické sítě a nakonec FRITZ!Box 6842 LTE kompatibilní s nejnovější generací mobilních sítí.

Pro realizaci lokální bezdrátové sítě prostřednictvím AVM FRITZ!Box je kromě běžných variant Wi-Fi podporován také standard WLAN 802.11ac nabízející přenosové rychlosti až 1300 Mbit/s. Alternativně je možné využít gigabit Ethernet porty či rozhraní USB 3.0.

U všech zařízení AVM je kladen mimořádný důraz na jednoduchou instalaci, konfiguraci a obsluhu. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé z řad domácností a menších firem pohodlně využívat všechny dostupné funkční možnosti produktů AVM FRITZ!.

Více informací o koncových broadband zařízeních řady AVM FRITZ! můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/gesto-communications-kategorie-koncova-zarizeni-avm-pro-broadband-pripojeni-k-internetu.htm

Distributorem zařízení AVM pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications.

www.gestocomm.cz