První přenosný LCD projektor s rozlišením WUXGA

Společnost Panasonic uvede na trh jako první na světě přenosný LCD projektor s rozlišením WUXGA a vysokým jasem1. (TZ)

Řada PT-VZ570 představuje šest modelů, nabízejících kombinaci vysoké kvality obrazu, nízkých provozních nákladů, flexibilní instalace a kompatibility s ostatními zařízeními.

Projektory zaručují 7,000 hodin bezúdržbového provozu v režimu eko, což firmám a vzdělávacím institucím výrazně sníží provozní náklady.

Všech šest modelů je přenosných, nebo je lze instalovat na strop, přičemž funkce vertikálního posunu objektivu a nastavení promítaného obrazu usnadňují nastavení obrazu při promítání na ploché nebo zakřivené plochy nebo promítání v úhlu.

„Projektory s vysokým kontrastním poměrem 5 000:1 a technologií Daylight View Basic společnosti Panasonic zaručují jasný obraz s podrobně vykreslenými detaily. Jsou to ideální přístroje do školních tříd nebo zasedacích místností,“ říká marketingová manažerka společnosti Panasonic Hana Grůzová. „Řada rovněž reaguje na sílící trend BYOD, neboli „přines si svůj vlastní přístroj“, podporou bezdrátového přenosu z počítače nebo mobilních zařízení,“ dodává na závěr.

Projektory verze N podporující bezdrátový přenos v sobě skrývají technologii Miracast™ nové generace, zatímco aplikace Panasonic pro iOS/Android a software Wireless Manager ME 6.2 pro počítače Windows®/Mac umožňují bezdrátový přenos od různých uživatelů ve třech jednoduchých krocích.

Bezdrátové modely se mohou také pochlubit funkcí DIGITAL LINK, která uživatelům umožňuje přenášet nekomprimovaná videa v plném HD rozlišení, audio a ovládací příkazy přes jediný kabel LAN (do délky 100 m), což snižuje náklady a odstraňuje nutnost složité instalace. Tyto otevřené funkce, jimiž jsou vybaveny vybrané profesionální displeje a projektory, zjednodušují a usnadňují síťovou integraci audia a videa.

Poznámky:

  1. Projektory s rozlišením WUXGA v kategorii do 5 kg, situace k červnu 2014.

  2. Předběžné technické údaje řady PT-VZ570:

PT-VZ575N

PT-

VZ570

PT-

VW535N

PT-

VW530

PT-

VX605N

PT-

VX600

Rozlišení

WUXGA

(1 920 x 1 200)

WXGA

(1 280 x 800)

XGA

(1 024 x 768)

Jas

4 500 lumenů

5 000 lumenů

5 500 lumenů

Cyklus výměny světelného zdroje

Běžný provoz: 5 000 hod./Eko:7 000 hod.

Kontrastní
poměr

5 000:1

Vertikální posuv objektivu

0 – +40 %

0 – +48 %

0 – +44 %

Bezdrátový přenos

Ano

Ne

Ano

Ne

Ano

Ne

DIGITAL LINK

Ano

Ne

Ano

Ne

Ano

Ne

Dostupnost

srpen 2014

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje, odolné mobilní počítače a požární alarmy. S přibližně 400 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Od svého založení v roce 1918 se společnost globálně rozšířila a nyní řídí přes 500 firem po celém světě, které vykázali konsolidované příjmy přes 71,5 miliard euro ve fiskálním roce končícím 31. března 2014. Se závazkem sledovat nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, se společnost se snaží vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Pro více informací o Panasonic najdete na webových stránkách společnosti http://panasonic.net/