Kurs Certified KPI Professional poprvé v Praze

Praha, 14. července 2014 – Jedinečnou příležitost k získání špičkové mezinárodní kvalifikace v oboru měření a řízení výkonnosti firem a organizací představuje kurs Certified KPI Professional, který se bude konat ve dnech 17. – 19. září 2014 v Praze. Kurs má významné mezinárodní renomé a zajišťuje ho společnost The KPI Institute se sídlem v Melbourne v Austrálii. Organizační podporu v Praze poskytuje společnost KOMIX s.r.o., která rovněž poskytuje konzultace v oblasti měření a řízení výkonnosti. (TZ)

„Schopnost efektivně měřit výkonnost každé organizace je jedním z hlavních předpokladů k zajištění jejího růstu. K tomu je nutné správně stanovit měřitelné ukazatele, tzv. „KPI“ – Key Performance Indicators, jejichž vývoj ukazuje směr, kterým se organizace pohybuje. V kurse Certified KPI Professional získají účastníci všechny potřebné znalosti k tomu, aby KPI dokázali správně nastavit a následně vyhodnotit,“ říká Miroslav Bauer, Senior Business Consultant společnosti KOMIX.

Kurs je určen především pro vrcholové i střední manažery a specialisty z výkonných i podpůrných útvarů, jako např. finance, audit, obchod, marketing, řízení projektů, řízení zdrojů a kvality, logistika, strategické plánování a řízení.

Vzhledem k mezinárodnímu charakteru a účasti bude kurs v angličtině.  Pro účastníky kursu je hlavním přínosem, kromě řady praktických dovedností a postupů, především možnost sdílení mezinárodních zkušeností a osvojení „Best Practices“ v oboru řízení výkonnosti.

Více informací o kursu, jeho obsahu, cílech a přínosech je možné získat na webových stránkách www.smartkpis.com nebo jakékoliv konkrétní dotazy lze směřovat na pana Ing. Miroslava Bauera, email: bauer@komix.cz, tel.: +420 724 324 599.

O společnosti KOMIX

KOMIX s.r.o. je česká společnost založená v roce 1992. Specializuje se zejména na dodávky informačních systémů nebo aplikací na klíč, dále pak integrační nebo transformační projekty. Společnost KOMIX také poskytuje konzultační služby zaměřené jak na návrh informačních systémů, tak na jejich kvalitu, testování a provoz.

Posláním společnosti KOMIX je pomocí ICT technologií zlepšovat lidem život, usnadnit jim práci a firmám a organizacím poskytovat dlouhodobou konkurenční výhodu.

Více informací najdete na www.komix.cz.