Společnost Huawei, oficiální partner fotbalového klubu Arsenal FC, oznámila uvedení speciální edice telefonu Huawei Ascend P7 Arsenal

Praha, 29. července 2014: Huawei, přední světový dodavatel řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT) a třetí největší dodavatel smartphonů na světě, představil netrpělivě očekávaný smartphone Huawei Ascend P7 Arsenal Edition. Nový 4G LTE telefon nově definuje dokonalost pomocí celé řady funkcí pro nejvěrnější příznivce severolondýnského klubu. (TZ)

Huawei Ascend P7 vyniká elegantním, černě metalickým kovovým povrchem a odolným sklem Corning® Gorilla® Glass 3. Mezi exkluzivní prvky smartphonu patří charakteristický znak klubu Arsenal vkusně provedený na zadní straně pod odolným sklem Gorilla Glass 3. Pro vyjádření sounáležitosti s klubem zařadila Huawei do telefonu pro fanoušky Arsenalu řadu motivů pro každou náladu, včetně speciální nabídky v menu telefonu. Huawei Ascend P7 z edice Arsenal nabízí také desítky ikonických tapet Arsenalu, včetně fotografií ze slavného původního stadionu Highbury, denních i nočních fotografií z nového stadionu Emirates a fotografie z oslav vítězství v anglickém poháru FA Cup v roce 2014. Mezi doplňky patří například také funkční hodiny, které svou podobou vycházejí ze slavné tribuny Clock End na původním stadionu Arsenalu.

Nádherně zpracovaný telefon Huawei Ascend P7 má 5palcový full HD displej, dokonalý pro užívání zábavy v rozlišení 1920 x 1080. Kromě toho, že se jedná o výkonný multimediální smartphone, přináší speciální edice Arsenal ještě další potěšení pro fanoušky tohoto anglického klubu v podobě několika nejlepších fotbalových her na světě nainstalovaných v telefonu, jako je například FIFA 14. Aby příznivci Arsenalu měli vždy k dispozici to nejnovější, nabízí Huawei unikátní novou aplikaci s názvem Yakatak, která umožňuje okamžitou aktualizaci zápasů, a také přímý odkaz na přátele na sociálních sítích, s nimiž je možné diskutovat o Arsenalu i dalších klubech ze 400 fotbalových lig.

Huawei Ascend P7 Arsenal Edition má paměť s kapacitou 64 GB, na níž se vejde téměř 20 000 selfies pořízených špičkovým 8-megapixelovým předním fotoaparátem. Hlavní fotoaparát s rozlišením 13 megapixelů umožňuje fanouškům na stadionu Emirates natáčet neuvěřitelná videa svých hrdinů na trávníku a každou fotografii a video jedinečným způsobem upravit přidáním vodoznaku nebo zvukových funkcí.

Richard Ren, president společnosti Huawei Consumer Business Group pro západní Evropu uvedl: „Jsme dvě silné značky, a díky tomu je Huawei skvělým partnerem pro klub světové úrovně, jakým je Arsenal. Máme za sebou šest skutečně úspěšných měsíců jako oficiální partner Arsenalu a s potěšením oznamujeme uvedení exkluzivního smartphonu Arsenal právě před zahájením nové sezóny Barclay’s Premier League. Máme v zásobě několik dalších překvapení, aby tato sezona byla pro každého příznivce Arsenalu ta nejlepší, takže sledujte novinky, které představíme.“

Vinai Venkatesham, obchodní a marketingový ředitel fotbalového klubu Arsenal, uvedl: „Zážitky našich fanoušku ve skutečném i digitálním světě jsou pro nás velmi důležité, a tak jsme opravdu potešeni uvedením telefonu Huawei Ascend P7 Arsenal Edition. Tato nová limitovaná edice smartphonu je navržená tak, aby našim fanouškům pomohla kdekoli na světě zůstat ve spojení s naším klubem. Jsme rádi, že spolupracujeme se společností Huawei v tomto vzrušujícím období rozvoje této značky ve světě, a zejména ve Velké Británii a Evropě.“

V případě zájmu prosím navštivte: arsenalsmartphone.com

O Huawei Consumer Business Group

Huawei je předním světovým dodavatelem řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT) a třetím největším dodavatelem smartphonů na světě. Výrobky a služby Huawei se používají ve více než 170 zemích a slouží více než třetině světové populace. Huawei rovněž po celém světě založila více než 28 výzkumných a vývojových center, mimo jiné ve Spojených státech, Německu, Švédsku, Rusku, Belgii, Finsku, Francii, Irsku, Itálii, Velké Británii, Indii a Číně. Spotřebitelská divize patří mezi tři hlavní divize společnosti Huawei. Nabízí řadu výrobků, mezi něž patří mobilní telefony, tablety, mobilní širokopásmová zařízení, domácí zařízení a cloudové služby. Společnost Huawei se umístila na třetím místě v celosvětovém prodeji chytrých telefonů za rok 2013 a vykázala největší nárůst prodaných jednotek mezi předními prodejci. Cílem této divize je prostřednictvím společnosti Huawei přinášet nejnovější technologie spotřebitelům, nabízet celý svět možností a vytvářet mimořádné zážitky pro lidi na celém světě.

Pro více informací navštivte Huawei na consumer.huawei.com/cz nebo huaweidevice.cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: www.facebook.com/HuaweideviceCZSK

Youtube – CZ/SK: http://www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCZSK

Twitter: www.twitter.com/HuaweiDevice

Google+: plus.google.com/+HuaweiDeviceCo

Youtube: youtube.com/user/HuaweiDevice

Flickr: www.flickr.com/photos/Huaweidevice