Nová verze Skype 2.21 pro Windows Phone umožní sdílení fotografií

Praha, 7. srpna 2014 – Skype přináší další update pro operační systémy Windows Phone 8 a vyšší. Verze Skype 2.21 nyní umožní uživatelům snadnější sdílení fotografií, a to dokonce i v momentě, kdy budou příjemci offline.  Novinkou je také možnost úpravy formátu odesílaného textu. (TZ)

Uživatelé nové verze  Skype 2.21 budou moci sdílet své fotografie s jedním nebo více přáteli. S těmi, kteří používají Windows Phone nebo iPhone (verze 5.0 a vyšší), si budou moci posílat přímo obrázky, se všemi ostatními pak mohou fotky zasílat pomocí URL linku, po jehož nakliknutí dojde k otevření fotky. V blízké době plánuje Skype zefektivnit posílání fotografií také pro tyto platformy.

Obsáhlejší historie konverzací a snadnější editace textu

S novou verzí Skype 2.21 pro Windows Phone se mohou uživatelé těšit také na obsáhlejší historii konverzací, k níž se dostanou jednoduše z dialogového okna. Novinkou je také možnost snadné úpravy textu – pokud ho uvedete hvězdičkami, napíšete ho *tučně*, pokud použijete podtržítka, váš text bude v _kurzívě_.

Nová verze Skype 2.21 pro Windows Phone je dostupná ke stažení již nyní, a to na Windows Phone Store.

O Skype

Skype je softwarová společnost, založená v roce 2003, která se během necelých deseti let své existence stala jedním ze světových lídrů v oblastí komunikačního softwaru. Jejím cílem je bourat hranice v komunikaci napříč celým světem. Nabízí zdarma služby messagingu, video přenosů a hlasových hovorů a to zcela zdarma. V roce 2011 se stal Skype divizí společnosti Microsoft. Skype je možné stáhnout zdarma do počítačů, mobilů a tabletů bezplatně nawww.skype.com.

Pro novinky o produktu  Skype navštivte Blog: http://blogs.skype.com, 
Twitter: twitter.com/skype, nebo Facebook: www.facebook.com/skype.