Poskytovatelé technologií pro veřejný sektor investují do řešení Infor

PRAHA – 14. srpna 2014 – Společnost Infor, přední poskytovatel podnikového aplikačního softwaru s více než 70 000 zákazníky, oznámila nová partnerství se společnostmi Groupe CMI, John Bean Technologies a Westin Engineering. Tito přední dodavatelé IT služeb se připojí k partnerské síti Infor Partner Network (IPN), aby podpořili procesy výběru, dodávky a údržby produktů Infor se specifickým zaměřením na Public Sector. Každá společnost bude využívat jiné aplikace jako například Infor Enterprise Asset Management (EAM), Infor Lawson a Infor ION, a budou rovněž poskytovat své služby zákazníkům Infor, kteří působí v nejrůznějších odvětvích typu veřejný sektor, doprava, utility, bezpečnost či vzdělávání. (TZ)

„Rozhodli jsme se pro partnerství se společností Infor, protože nabízí špičkové inovativní produkty a poskytuje záruku produktového vývoje do budoucna s ohledem na očekávané potřeby zákazníků,“ řekla Melánie Labbé, partner společnosti Groupe CMI. „Spolupráce na řešeních Infor Lawson Suite, Infor SunSystems a Infor Supply Chain Management (SCM) nám poskytne příležitost nabízet služby organizacím s veřejného sektoru a zdravotnictví.“

Od svého vzniku umožnila síť IPN vytvořit mnoha partnerům profitabilní a udržitelný byznys s technologickými produkty Infor. Aplikace společnosti Infor ve veřejném sektoru jsou navržena pro využití na všech úrovních státních a veřejných institucí, přičemž jsou v současnosti globálně využívána 3 600 organizacemi, včetně 16 z 20 největších měst a 19 z 20 největší států v USA. Noví partneři pomohou veřejným organizacím optimalizovat investice, maximalizovat obrat, zlepšit spolupráci mezi vládními agenturami a poskytovat lepší služby občanům.

„Infor vždy hledal partnery, kteří se detailně specializují na specifická odvětví, což jim umožňuje efektivněji dodávat naše technologická řešení určená specifickým mikro-vertikálám,“ řekl Lynn Sauder, viceprezident pro oblast aliancí a distribučních kanálů ve společnosti Infor. „Společnosti Groupe CMI, John Bean Technologies a Westin Engineering všechny tyto požadavky splnily a ukázaly, že budou cennými partnery i pro naše zákazníky.“

Pro více informací o partnerství se společností Infor prosím navštivte:

www.infor.com/partners/alliance-partners/.

Aktuální informace

O společnosti Infor

Infor zásadně mění způsob sdílení a využívání podnikových informací, a pomáhá tak více než 70 000 zákazníkům ve 194 zemích zefektivňovat podnikání, řídit obchodní růst a rychle se přizpůsobovat změnám v oblasti obchodní poptávky. Infor nabízí odvětvově-specifické aplikace a sady vyznačující se rychlostí a inovativním, uživatelsky zaměřeným designem, který je jednoduchý, přehledný a elegantní. Infor poskytuje flexibilní způsoby nasazení softwaru, které nabízejí nejrůznější možnosti jeho provozování, včetně cloudu, on-premise či hybridního modelu. Více informací naleznete na www.infor.com.

Zákazníky společnosti Infor je:

 

  • 19 z 20 největších leteckých výrobců

  • 12 ze 13 největších firem z high-tech průmyslu

  • 10 největších farmaceutických společností

  • 84 ze 100 automobilových subdodavatelů

  • 23 z 50 největších amerických nemocnic

  • 43 z 50 největších průmyslových distributorů

  • 26 z 35 největších globálních maloobchodních řetězců

  • 5 z 10 největších pivovarů