Veeam oznamuje první ročník světové konference VeeamON: The World’s Premier Data Center Availability Event

Hlavními řečníky budou Alexis Ohanian, podnikatel a spoluzakladatel sociální sítě Reddit, a CEO společnosti Veeam, Ratmir Timashev;mezi platinové sponzory konference patří Cisco, HP Storage, Microsoft, NetApp a VMware (TZ)

Praha, 19. srpna, 2014

Veeam® Software, inovativní poskytovatel řešení, která přinášejí dostupnost pro moderní datacentra (Availability for the Modern Data Center™), dnes oficiálně oznamuje konání konference VeeamON: The World’s Premier Data Center Availability Event, která se uskuteční 6–8. října v hotelu Cosmopolitan v Las Vegas. Během tří dnů má společnost Veeam naplánováno množství aktivit zahrnujících přednášky, vystoupení předních expertů v oboru, podrobných rozborů produktů Veeam, příklady úspěšných implementací od zákazníků či interaktivní expo lounge.

Na VeeamON se očekává účast více než tisícovky předních odborníků, zákazníků Veeam, partnerů a IT profesionálů, kteří budou mít možnost se jako první dozvědět, jak poskytnout nepřetržitou dostupnost dat (Always-On Business™). K platinovým sponzorům, kterými jsou Cisco, HP Storage, Microsoft, NetApp a VMware, se přidá více než dvacítka stříbrných a zlatých sponzorů, a to včetně CDW, Ingram Micro Inc. nebo Arrow Electronics Inc.

„VeeamON je první akcí zaměřenou na dostupnost datacenter. Cílem je sdružit dohromady názorové lídry, experty z oboru a IT profesionály z celého světa, aby se dozvěděli více o posledních novinkách v technologiích pro dostupnost moderních datacenter,“ popisuje konferenci Ratmir Timashev, CEO společnosti Veeam. „Nová éra moderních datacenter přináší i nové výzvy. S naším připravovaným řešením Veeam Availability Suite™ v8, které bude dostupné do konce roku 2014, zvládneme to, co zastaralé systémy pro ochranu a zálohování dat nemohou nikdy dosáhnout. Veeam poskytuje dostupnost pro moderní datacentrum, aby tak umožnil non-stop provoz. Poprvé v historii je možné dosáhnout časů a bodů obnovy (RTPO™), které jsou nižší než 15 minut, a to pro všechny aplikace a data. VeeamON nám umožní spojit se přímo se zákazníky, partnery a lídry v oboru a společně tak objevovat nové výzvy, které moderní datacentra přinášejí, a zároveň přinášet jejich řešení.“

Timashev na konferenci vystoupí společně s Alexisem Ohanianem, podnikatelem a spoluzakladatelem sítě Reddit, která patří mezi top 50 webů v USA. Ohanian je nyní členem představenstva Reddit a aktuálně se zaměřuje na vyhledávání a investování do společností, jež odpovídají jeho modelu: „dělat něco, co lidé milují, a dělat svět lepší“.

Konference se jako mluvčí, přednášející a moderátoři zúčastní i přední analytici ze společností Gartner, Forrester Research a Enterprise Strategy Group (ESG).

„Je nemožné představit si moderní datacentrum bez virtualizace a je jedno, zdali se jeho infrastruktura nachází na půdě korporace, SMB či u cloud providera,“ říká Jason Buffington, senior analytik ve společnosti ESG. „Ne náhodou jsou nyní požadavky na dostupnost a ochranu dat nejvyšší v historii. Společnost Veeam je dobře známá díky svým inovacím, takže jsem velice rád, že mohu být součástí konference VeeamON 2014, kde se sejde takové množství expertů na dostupnost a ochranu dat.“

„Veeam je klíčovou součástí naší DR strategie a našeho úspěchu. Opravdu nás těší, že můžeme být součástí konference VeeamON,“ říká William Dalton, IT ředitel ve společnosti TrendMicro. „Těšíme se, že se připojíme k týmu Veeam a k našim společným zákazníkům, abychom sdíleli zkušenosti a získali náhled na to, jak řešení Veeam dostávají slibu na nepřetržitou dostupnost datancenter.“

Účastníci VeeamON si mohou vybrat ze 3 obsahových programů – technického, business a partnerského – a z více než 55 přednášek. Programy budou zaměřené na trendy v oblasti rozvojových trhů, výhledy v rámci odvětví, rozbory produktů, „best practices“ atd. Veeam také nabídne praktické demonstrace, školení a možnost získání certifikace:

  • Veeam Certified Engineer (VMCE):  Podrobný technický kurz, který poskytuje rozsáhlé informace o řešeních Veeam a zajišťuje, že inženýr má dostatečné znalosti a úroveň expertzy, aby byl schopen správně navrhnout, implementovat a nakonfigurovat řešení Veeam Software. Účastníci VeeamON 2014 jsou oprávnění získat značné slevy na VMCE kurzy (viz ceník níže) a vouchery ke zkouškám na VMCE certifikaci.

  • Veeam Lab Warz: Tato soutěž, která proběhne v rámci VeeamON 2014, je založená na individuální znalosti Veeam technologií z praxe a best practices. Zveme inženýry a IT profesionály, aby se zúčastnili Veeam Lab Warz. Vítěz souboje si domů odnese peněžní výhru 10 000 dolarů a ocenění nejlepší Veeam inženýr na světě.

„Jako zlatý Veeam Cloud Provider se těšíme na VeeamON z obchodních i technických důvodů,“ říká Matthew Chesteron, CEO OffsiteDataSync. „Společnost OffsiteDataSync zaznamenala značný úspěch díky spolupráci se společností Veeam a díky poskytování řešení pro dostupnost offsite datacenter. Rádi jsme se stali sponzory akce a rádi vezmeme vybrané účastníky VeeamON na tour do datacentra naší společnosti v Las Vegas.“

Registrace je nyní možná online na odkazu http://go.veeam.com/veeamon. Běžná 3-denní registrace stojí 599 USD, cena zahrnuje jídlo a vstup na VeeamON 2014 Party v úterý 7. října. Spolu s touto registrací mohou účastníci získat VMCE kurz se slevou za 650 USD. Kurzy se uskuteční v rámci konference v datech 7, 8. a 9. října. Účastníci také získají voucher na pozdější zkoušku VMCE certifikace, za kterou již nebudou platit žádný další poplatek.

Pro aktuální informace o VeeamON sledujte na Twitteru @Veeam a hashtag #VeeamON2014 stejně jako oficiální web akce zde http://go.veeam.com/veeamon.

O společnosti Veeam:

Veeam® poskytuje řešení, které zajišťuje kontinuální provoz moderního byznysu (Always-on-BusinessTM) a nepřetržitou dostupnost moderních datacenter (Availability for the Modern Data Center™). Řešení umožňují dosáhnout hodnot RPTO™ nižších než 15 minut pro všechny aplikace a data. Veeam zná výzvy, které přináší požadavky organizací na neustálou dostupnost a kontinuální provoz, a dokáže jim vyhovět pomocí řešení poskytujícího rychlou obnovu, zabránění ztrátě dat, ověřitelnou ochranu, vylepšení dat a kompletní transparentnost. Řešení Veeam Backup & Replication™ ovlivňuje technologie moderních datacenter včetně VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, NetApp storage, a HP 3PAR StoreServ a StoreVirtual Storage, a pomáhá organizacím splňovat hodnoty RPTO, šetřit čas, zbavovat se rizik a výrazně snižovat kapitálové a provozní náklady.

Sada Veeam Availability Suite™ poskytuje všechny výhody Veeam Backup & Replication spolu s pokročilým monitoringem, reportingem a plánováním zálohovací infrastruktury. Sada Veeam Management Pack™ pro System Center je nejkomplexnějším, nejvíce intuitivním a inteligentním rozšířením pro správu infrastruktury (app-to-metal) Hyper-V a vSphere. Nabízí také monitoring, reporting pro Veeam Backup & Replication. Program Veeam Cloud Provider program (VCP) nabízí flexibilní měsíční a permanentní licence, aby vyhověl potřebám poskytovatelů hostingu, řízených služeb a cloudu. Program VCP spojuje v současnosti na 5000 partnerů z řad poskytovatelů služeb po celém světě.

Veeam byl založen v roce 2006 a v současné době má přes 25 000 ProPartnerů a více než 111 500 zákazníků po celém světě. Globální centrála společnosti se nachází v Baaru ve Švýcarsku, další pobočky má společnost Veeam po celém světě. Více informací naleznete zde: http://www.veeam.com/cz/