Mainstream Technologies, český partner roku 2014 společnosti Microsoft, posiluje svůj tým

Praha, 4. září 2014 –  Společnost Mainstream Technologies, s.r.o., poskytovatel profesionálních ICT řešení a čerstvý držitel ocenění Microsoft Partner of the Year 2014 i Microsoft Awards 2014, dnes oznámila rozšíření svého týmu o dva zkušené specialisty, kteří tvoří základ nově vytvořené divize Enterprise Applications & Project Management. Jsou jimi Drahoslav Dvořák a Kamil Juřík. (TZ)

Posláním této divize je podpora efektivního procesního řízení a rozvoj projektových kanceláří „as a service“. Dodávaná řešení mají zprůhlednit exekuci procesů a projektů organizace a zjednodušit kontrolu a měření jejich výkonnosti.

Vedením nové divize byl pověřen Drahoslav Dvořák, odborník na projektové řízení, který má za sebou mnoho úspěšných implementací projektových kanceláří u významných zákazníků. Drahoslav Dvořák absolvoval inženýrské i doktorandské studium na Technické universitě v Liberci, působí také jako pedagog na Škoda Auto Vysoké škole. Je držitelem titulu Microsoft Most Valuable Professional (MVP) pro oblast Project  a certifikován jako Project Management Professional. Ve volném čase se věnuje rodině, lednímu hokeji a turistice.

Hlavním architektem a technologickým vizionářem v divizi Enterprise Applications & Project Management bude Kamil Juřík, specialista na dodávky řešení pro týmovou spolupráci a řízení procesů. Kamil Juřík je dlouholetým držitelem prestižní certifikace Microsoft Most Valuable Professional v kategorii SharePoint Server. Od roku 2003 působí jako konzultant, analytik a systémový architekt v desítkách projektů zaměřených na implementaci platformy Microsoft SharePoint a souvisejících technologií.  Do Mainstream Technologies přichází po čtyřletém působení ve společnosti WBI Systems. Jeho koníčky jsou sci-fi, snooker a dobré jídlo.

O Mainstream Technologies, s.r.o.

Společnost Mainstream Technologies, s.r.o. se specializuje na poskytování odborných služeb v oblasti informačních technologií nejen v České republice. Z pozice systémového integrátora navrhuje a implementuje podniková řešení se zaměřením na digitální firemní komunikaci, Core IT a bezpečnost, mobilitu,  cloud a nově i systémy pro podporu projektového řízení. Nabízená řešení jsou často (ne výhradně) postavena na produktech společnosti Microsoft a Mainstream Technologies patří k jejím předním českým partnerům. V roce 2014 společnost Mainstream Technologies získala ocenění Microsoft Partner of the Year 2014 za nejlepšího českého partnera a rovněž ocenění za dvě vítězství a tři finálová umístění v soutěži Microsoft Awards 2014.

www.mainstream.cz