Creative Gate se v září nechá ,,sbalit“

Praha, 1. září 2014 – Prvním poprázdninovým tématem, které si Creative Gate pro diváky pořadu Úhel pohledu připravilo, bude: Jak se ,,balí“ v Česku ve 21.století? Přijďte si spolu se zajímavými hosty popovídat nejen o tom, jak snadné či obtížné je najít si životního partnera ve virtuální době. Diskutovat budou psycholog Pavel Rataj, sex koučka Julie Gaia Poupětová, majitelka seznamovací agentury Náhoda Veronika Vinterová nebo marketingový manažer gay a lesbické seznamky iBoys.cz/iGirsl.cz Jiří Koubek. (TZ)

  ,,Položili jsme si otázku, zda je seznamování v dnešní době jednodušší než dřív? Máme více možností, více internetových serverů, organizace zabývající se kurzy seznamování, dokonce i vyhrazený vagón pro nezadané v metru. Proč je tedy dnes tolik nezadaných lidí? Nebyla dříve právě ona absence virtuálního světa výhodou a lidé si lépe nacházeli své životní partnery?” říká produkční Creative Gate Zdeňka Brychtová, proč právě toto téma předkládají k diskusi.

  Pozvání do diskuse přijali: PAVEL RATAJ – psycholog, rodinný a manželský poradce, který se účastnil např. projektu Jak na vztahy o seznamování, vztahové a partnerské problematice vysílaný na ČT; JULIE GAIA POUPĚTOVÁ – sex koučka, která vede kurzy zaměřené na sexualitu a sebepoznávání; VERONIKA VINTEROVÁ – majitelka seznamovací a rozvojové agentury Náhoda; JIŘÍ KOUBEK – marketingový manažer největší gay a lesbické internetové seznamky iBoys.cz/iGirls.cz. Účast přislíbila také spoluzakladatelka seznamovací agentury Smart Dating a vztahová koučka MARIE BOTÍKOVÁ.

Diskusi tentokrát povede mladá moderátorka, zpěvačka, textařka a scénáristka BARBORA KLÁROVÁ.

  V den konání diskuse bude k dispozici také zajímavá zvýhodněná nabídka produktů partnera Creative Gate kavárny Café Rozmar sídlící přímo v prostoru Era svět. Hosté a diváci mohou ochutnat například výborné rozlévané víno Ryzlink rýnský z vinařství Naturvini. ,,S Creative Gate spolupracujeme v rámci každého pořadu a pro toto téma je volba jasná: Dvojka na kuráž na sbalení!,“ říká s nadsázkou Simona Bagarová, majitelka kavárny Café Rozmar.

O pořadu Úhel pohledu:

Unikátní diskusní pořad. Na každé téma je možné dívat se z mnoha úhlů pohledu. Předkládáme proto zajímavá témata zajímavým lidem, kteří se na ně podívají optikou své odborné specializace či životní cesty. Nechceme filosofovat, ale konkrétně se ptát, odpovídat, vzájemně si naslouchat a diskutovat!

  Creative Gate uspořádalo v minulosti celkem sedm diskusních večerů Úhel pohledu na témata: Vzniká ještě nějaká původní tvorba?, Subkultury a mainstream – drží svou svébytnost nebo jde o propojené světy?, Existuje u mladých Čechů víra?, Hledá se vzor/idol!, Mecenášství v ČR,  Manželství ve 21.století a Lokální hvězdy v Praze. Jako hosté diskusí se představili například Alena Kupčíková, Karel Janeček, Oto Klempíř, Vladimír 518, Vladimír Franz, Tomáš Klus, Jan Hnízdil, Viliam Sivek, Jana Počtová nebo Roman Týc.

  Do konce roku 2014 se v Era světě uskuteční ještě tři diskusní večery na témata: Když mě brali za vojáka … měli by nás opět brát? (8.10.2014), Jak chceme umírat? (5.11.2014) a Co je štěstí? (9.12.2014).

VSTUP NA AKCI JE ZDARMA!

Prosíme o rezervaci míst na e-mailu recepce@creativegate.cz

Více o akci také na našem FACEBOOKU

O nás

Creative Gate je netradiční coworkingové centrum sídlící v centru Prahy v Jindřišské pasáži, založené v roce 2011 za účelem propojení lidí z různých oborů. Filosofie centra je postavena nejen na propojování lidí, ale také na sdílení pracovních zkušeností, realizaci čerstvých nápadů a vylepšování původních plánů. Živnostníci nebo firmy si zde mohou pronajmout své stálé či sdílené pracovní místo za regulovaný poplatek a vytvořit si tak potřebné zázemí, kde najdou spolupráci, inspiraci a zároveň zde mohou realizovat své vize. Velkou výhodou je důraz na komunikaci a spolupráci mezi jednotlivými rezidenty.