Ušetřete na podzimním veletrhu hraček a potřeb pro děti

Chcete se podívat na novinky ze světa hraček a věcí pro děti? Navštivte 2. nebo 3. října veletrh hraček a potřeb pro děti For Toys a For Babies v pražských Letňanech. Při návštěvě se Vám určitě bude hodit Dárková knížka ODMAMINKY.CZ, díky které získáte ke každé zakoupené vstupence další (v hodnotě 180 Kč) zdarma. A kromě toho na Vás čeká mnoho slev a dárků na veletrhu, ale i mimo něj – v shopech a kamenných prodejnách. (TZ)

Dárkovou knížku můžete zakoupit na portálu www.odmaminky.cz za 39 Kč.

Co všechno v ní najdete?

Kupón na vstupenku 1 + 1 zdarma, díky kterému ušetříte 180 Kč a možnost získat dárek při nákupu na stánku Igráček či slevu 150 Kč na stavebnice LEGO DUPLO. Kromě toho na Vás čeká také dárek při nákupu u Bambooliku i Mindoku a děti potěší dárek za registraci na webu pro rodiče Modrykonik.cz.

Velmi dlouhý je pak seznam výhod, které slevová knížka nabízí a které můžete uplatnit mimo veletrh: například 15 % sleva na látkové plenky v eshopu GaGa‘s pleny, 25 % sleva na hry od Piatnika, 50 % sleva na hlídání dětí v MAM Prostoru nebo 25 % na dětské knihy od Albatrosu.

Pro sportovní rodiče skvělých – 20 % na vozíky za kolo od Dvě plus dvě.  A při koupi dětského oblečení můžete využít slevu 20 % na oblečení na Babyinstyle.cz,  10 % na funkční oblečení od Nepromokneme.cz či poštovné zdarma na Bazárku Feedo.

A to ještě není zdaleka vše!

Kompletní seznam výhod naleznete zde na portálu www.odmaminky.cz.