Happy Plugs – sluchátka z 18 karátového zlata

Happy Plugs představuje mimořádně luxusní a krásný šperk, který se vymyká všem dosavadním představám o mobilním příslušenství – ručně vyráběná sluchátka z 18 karátového zlata. (TZ)

Švédská značka Happy Plugs vyrábí fashion sluchátka a příslušenství k mobilním telefonům a tabletům, které se stávají ikonou ve světě módy. Na vrcholu nabídky je unikátní zlatý šperk – luxusní sluchátka Happy Plugs 18 carat Gold. Pokud chcete být opravdu výjimeční, jsou tato sluchátka z dílny švédského zlatníka, který sídlí ve čtvrti Old Town ve Stockholmu, právě pro vás. Happy Plugs 18 carat Gold jsou vyrobena z 25 gramů pravého 18 karátového zlata a nesou jedinečný tvar sluchátek tohoto výrobce.

Happy Plugs se tak stala první značkou na světě, která vyrábí sluchátka kompletně vyrobená z pravého zlata.

Sluchátka Happy Plugs 18 carat Gold nabízí na objednávku například síť obchodů iWant za 299 900 Kč.

O Happy Plugs

Všechno začalo ve švédském Stockholmu v roce 2011 a cíl byl jednoznačný – vyrábět sluchátka, která budou žádaným módním doplňkem. Zrodil se koncept Happy Plugs – ” What Color Are You Today?®”. Dnes je značka Happy Plugs synonymem moderního životního stylu a přináší barvy do světa mobilního příslušenství. K dispozici je v 56 zemích a 5000 obchodech po celém světě.