Rozhýbejte LEGO produkty v katalogu pomocí úžasné aplikace LEGO 3D katalog

Praha (14. 10. 2014) — Skupina LEGO® před nedávnem představila v rámci svého produktového katalogu pro druhou polovinu roku 2014 velkou novinku! Inovativní 3D aplikace ohromí každého věrného fanouška! Díky 3D vizualizaci na každé stránce katalogu ožívají LEGO minifigurky, automobily
a dokonce i budovy! Reálná 3D animace tak z obyčejného prohlížení katalogu udělá filmový zážitek (TZ)

Nová aplikace LEGO 3D katalog přináší fanouškům jedinečnou možnost prohlížení. Běžně by viděli přehled produktů s fotografií a stručným popisem. Nyní s pomocí 3D vizualizace mohou zažít opravdové dobrodružství! Celý proces je velmi jednoduchý. Stačí do chytrého telefonu nebo tabletu stáhnout aplikaci z online obchodu, vybrat si produkt a přidržet zařízení nad označenou stránkou LEGO katalogu. Během pár vteřin se LEGO minifigurky, budovy
i automobily začnou pohybovat. Každý pohyb zařízení nad katalogem znamená nový posun v příběhu.

Tato novinka odráží nekonečné úsilí, které společnost LEGO vkládá do rozvoje dětského hraní. Přirozeným krokem bylo využít moderní funkce chytrých telefonů – například integrovanou kameru a rozpoznání obrazu — a umocnit tak herní zážitek spojením s mobilním světem.
U zákazníků velmi populární katalog značky LEGO prezentuje její portfolio a hraje jednu z klíčových rolí v rámci komunikačních kanálů, což z něj činí přirozenou základnu pro takový projekt.

„Digitalizace je jednou z priorit společnosti LEGO. Neustále zkoumáme příležitosti, které rychlý rozvoj technologií přináší,“ říká Zdeňka Kučerová, marketingová manažerka pro digitální aktivaci regionu CEEMEA[1] skupiny LEGO.

Na Youtube kanálu LEGO Česka Republika (https://www.youtube.com/watch?v=Wdi8v6vfRsM) najdete krátké video, které vás přenese do LEGO světa a představí novou aplikaci 3D katalog. Vyzkoušet ji můžete také rovnou sami ve svých chytrých zařízeních. Používat ji lze v přístrojích iPhone, iPod, iPod Touch 4G a na chytrých telefonech a tabletech využívajících operační systém Android.

O skupině LEGO

Skupina LEGO je soukromou rodinnou společností se sídlem v dánském Billundu. Byla založena v roce 1932 a v současnosti je jednou z největších výrobců herních materiálů pro děti na světě. Závazkem společnosti je rozvoj dětské kreativity a představivosti prostřednictvím produktů, které lze zakoupit ve více než 130 zemích. Navštivte www.LEGO.com.

[1] CEEMEA = region Central and Eastern Europe, the Middle East and Africa (střední a východní Evropa, Blízký východ a Afrika)