Starbucks podpoří kávou speciální noční prodej v iStyle

Praha, 22. října 2014 – Společnost AmRest Coffee s.r.o., provozovatel kaváren Starbucks na českém trhu, podpoří tento čtvrtek 23. října slavnostní noční zahájení prodeje nového iPhone 6 a iPhone 6 Plus v iSTYLE, vlajkovém obchodě největšího českého prémiového prodejce Apple, v Praze v Revoluční ulici. Zákazníci, kteří si pro svůj nový telefon přijdou právě do této pobočky v průběhu čtvrtečního nočního prodeje, si budou moci zpříjemnit čekání šálkem kávy Starbucks. O distribuci kávy se postará několik baristů přímo ve vstupní pasáži, kde bude připraven mobilní Starbucks stánek. (TZ)

„Jsme velice rádi, že můžeme propojit své síly se společností iSTYLE a podpořit tuto výjimečnou prodejní akci. Věříme, že káva přijde čekajícím zákazníkům vhod a povzbudí je v průběhu nočních nákupů,“ uvedl Brian Aherne, Regionální ředitel provozu Starbucks za Českou republiku a jižní Polsko.

„Velice nás těší spolupráce se společností Starbucks, jejíž káva oslovuje zákazníky po celém světě, stejně tak jako naše produkty,“ dodala Jasna Cao, Marketing Manager, iSTYLE Česká republika.

—————————————————–KONEC————————————————–

O společnosti Starbucks

Již od svého založení v roce 1971 Starbucks Coffee Company pečlivě vybírá a praží nejkvalitnější kávová zrna arabica z celého světa. Dnes, s kavárnami po celém světě, Starbucks patří mezi přední světové zpracovatele a prodejce kávy. Filozofie společnosti je založena na profesionálním přístupu a dokonalosti poskytovaných služeb garantujících všem zákazníkům jedinečný požitek s každým šálkem kávy Starbucks. Pro více informací navštivte naše kavárny, webové stránky nebo facebook: www.starbucks.com, www.starbuckscoffee.cz, Starbucks Česká republika.

Kavárny Starbucks v České republice: Malostranské náměstí, Palladium (2 kavárny), Letiště Praha Ruzyně, Václavské náměstí (2 kavárny), Staroměstské náměstí, Avion Park Zličín, Metropole Zličín, Obchodní centrum Chodov, Palác Archa, Vítězné náměstí, Forum Nová Karolina Ostrava, I. P. Pavlova, Centrum Černý Most, Pražský hrad, Avion Shopping Park Ostrava, Florentinum Praha.

O společnosti AmRest

AmRest Holdings N.V. (AmRest, WSE: EAT) je největší nezávislý provozovatel restaurací ve střední a východní Evropě. Od roku 1993 získal na základě licenčních dohod a partnerské spolupráce mezi své klienty společnosti jako KFC, Pizza Hut, Burger King a Starbucks. AmRest vlastní také značku La Tagliatella a nedávno získal také dvě jedinečné značky působící v Číně – Blure Frog a Kabb; otevřel také první restauraci Stubb’s. V současnosti AmRest spravuje téměř 720 provozoven předních řetězců rychlého občerstvení a neformálních restaurací. Společnost působí v Polsku, České republice, Maďarsku, Bulharsku, Srbsku, Rusku, Spojených státech a provozuje kavárny Starbucks v Polsku, České republice a v Maďarsku. Pod heslem „vše je možné“ poskytuje 16 000 zaměstnanců společnosti ve 13 zemích každý den špičkové služby a nabízí výrobky té nejvyšší kvality. AmRest provozuje restaurace prostřednictvím licenční dohody, kterou neposkytuje dalším společnostem. Více informací naleznete na www.amrest.eu.