Herní řadu Logitech G obohacuje myš G302 Daedalus Prime MOBA

NEWARK, Kalifornie — 4. listopadu 2014 — Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), přední inovátor v oblasti herních periférií, dnes představila svou nejnovější myš v herní řadě Logitech G – model Logitech® G302 Daedalus Prime™ MOBA Gaming Mouse. Na základě testování profesionálními hráči MOBA her (Multiplayer Online Battle Arena) z celého světa, včetně hráčů z Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze a Invictus Gaming, je myš Logitech G302 zkonstruována tak, aby vydržela příkoří ze strany nejtvrdších bojovníků z oblasti profesionálního hraní tzv. eSports. Konkrétně lze představit exkluzivní systém napínání kovové pružiny tlačítka, jenž vylepšuje odezvu kliknutí, díky níž jsou úkony při herní akci rychlé a přesné. (TZ)

Myš Logitech G302 je odrazem našeho neustálého úsilí využívat výsledků vědeckých poznatků pro konstrukci produktů, jež budou hráčům pomáhat vítězit. Tlačítka, tvar a hmotnost této myši jsou jedinečně vyladěné podle požadavků profesionálních hráčů MOBA her, včetně rychlé odezvy při klikání na levé a pravé tlačítko.

„Herní myš Logitech G302 jsme navrhli tak, aby splňovala výkonnostní potřeby nejlepších hráčů eSports na světě,“ řekl Vincent Tucker, ředitel divize herních produktů společnosti Logitech. „Model G302 je nejlepší myší pro hraní MOBA her, protože kombinuje pohodlí a odolnost a obsahuje některé z nejvyspělejších dostupných technologií. Snese nároky, jaké klade hraní na nejvyšších úrovních, a umožňuje extrémně rychlé klikání a přesné časování, což je velmi důležité, uvážíme-li, že výhru nebo porážku mohou určovat milisekundy.“

Dále je myš Logitech G302 vybavena technologií společnosti Logitech s názvem Delta Zero™, která je spojením exkluzivní konstrukce čočky, geometrie nasvícení a algoritmů, což společně zajišťuje nejpřesnější převod pohybu ruky na akce na monitoru, jaký je v současné době k dispozici.

„Je super lehká a má skvělou odezvu, tlačítka jsou rychlá a dávají skvělý pocit a sledování pohybu je senzační,“ řekl Jason “WildTurtle” Tran, který je členem skupiny Team SoloMid. „Myš G302 je přesně to, co potřebuji, aby pomáhalo našemu týmu vyhrát.“

Zkonstruováno pro velmi rychlé klikání

Systém napínání kovové pružiny vylepšuje odezvu levého a pravého tlačítka, takže klikání může být rychlejší a přesnější. Nejen, že tlačítka působí na dotek příjemně, ale navíc jsou schopna zvládnout až pět kliknutí za sekundu, a zajišťují tak, že myš Logitech G302 umí držet krok s vaší rychlopalbou. A to může někdy představovat onen rozdíl mezi tím, zda důležitou hru vyhrajete nebo ji prohrajete.

Přizpůsobení osobním potřebám

Na myši Logitech G302 je šest programovatelných tlačítek, které lze libovolně přizpůsobit vašim herním potřebám. Tlačítka je možné programovat a tedy jim přiřadit jakékoli akce – od jednoduchých klávesových zkratek až po složitá makra. Skvělých výsledků můžete dosáhnout již s výchozím nastavením hned po vybalení nebo použijte ovládací aplikaci Logitech Gaming Software, jež umožní tlačítkům přiřadit jakýkoli herní příkaz nebo makro slučující více příkazů najednou. Myš Logitech G302 dále nabízí čtyři různá nastavení DPI, k nimž lze přistupovat přímo a je proto snadné rozlišení rychle snížit pro míření s přesností na jednotlivé pixely nebo jej zvýšit pro co nejrychlejší pohyb, a to vše s maximální přesností.

Odlehčená a odolná konstrukce

K odlehčenému provedení patří i kluzáčky se super nízkým třením a ultra odolná hlavní tlačítka, která byla testována na výdrž přesahující 20 milionů kliknutí – což odpovídá stavu, kdy by profesionální hráč eSports hrál 15 hodin denně celé dva roky – takže můžete hrát a spolehnout se, že myš Logitech G302 přežije mnoho budoucích bitev.

Cena a dostupnost

Očekává se, že herní myš Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse bude ve Spojených státech i v Evropě k dostání počátkem listopadu 2014 za doporučenou maloobchodní cenu 1 299 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese gaming.logitech.com nebo na našem blogu.

O společnosti Logitech

Logitech je předním světovým výrobcem produktů, které spojují svět lidí a digitálních technologií. Hardware a software společnosti Logitech podporuje nejrůznější počítačové, komunikační a zábavní platformy a přináší vyšší kvalitu při ovládání počítače, poslechu hudby, sledování filmů, hraní her, využívání sociálních sítí, audiovizuální komunikaci přes internet, v oblasti bezpečnostních video systémů a při ovládání zařízení pro domácí zábavu. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI).