Smlouvy a právní dokumenty online na GeneratorSmluv.cz

Potřebujete smlouvu nebo jiný právní dokument a nechcete platit drahé právníky? (TZ)

Právní dokumenty online bez nutnosti navštěvovat právníky, tuto službu přestavuje revoluční internetová aplikace na českém internetu – GeneratorSmluv.cz. Databáze nabízí nepřeberné množství právních dokumentů od darovací či kupní smlouvy, návrhu na rozvod až po exekuční návrh. Pro společnosti pak například smlouvy o zápisu do rejstříku či souhlas o umístění místa. Právní dokumenty jsou vytvořeny Advokátní kanceláří Fojt | Kocour, která je postupně rozšiřuje a stávající aktualizuje. Cena za jeden dokument se pohybuju od 50 do 250 korun a jeho vytvoření prostřednictvím intuitivního prostředí zabere jen pár minut. Některé dokumenty si můžete vygenerovat zdarma.

GeneratorSmluv.cz přináší řešení pro lidi a firmy, které nechtějí platit za právníky tisíce korun, ale přitom chtějí mít právní dokumenty ve vysoké kvalitě a hotové během několika minut, tedy bez čekání. Vytváření právních dokumentů probíhá prostřednictvím intuitivního procesu přímo na internetových stránkách GeneratorSmluv.cz. Zájemce vyplní požadované informace potřebné pro vygenerování dokumentu. Následně obdrží PDF soubor, který již stačí pouze podepsat. V případě potřeby důkladnější právní konzultace, úpravy dokumentu či právních rad je uživatelům k dispozici kontaktní formulář na partnerskou advokátní kancelář, která nabídne doplňující servis.

GeneratorSmluv.cz v sobě spojuje profesionální právní dokumenty s intuitivním internetovým prostředím. Jedná se vlastně o internetový obchod se smlouvami a dokumenty, které dříve nabízely z pravidla pouze právní kanceláře.

O GeneratorSmluv.cz:

GeneratorSmluv.cz je internetová aplikace, která umožňuje komukoliv vytvořit právní dokument za zlomek ceny a času. GeneratorSmluv.cz obsahuje pouze dokumenty, které byly vytvořeny týmem profesionálních advokátů. Portfolio dokumentů prochází neustálým rozšiřováním a zároveň stávající dokumenty se důsledně novelizují podle změn v legislativě a judikatuře. Právní podporu službě GeneratorSmluv.cz poskytuje Advokátní kanceláří Fojt | Kocour, kterou lze prostřednictvím stránky www.generatorsmluv.cz kontaktovat a požádat ji o odbornou pomoc, individuální úpravy dokumentů a další právní služby.