Zjednodušení tvorby online databází s rozhraním AlfaDB

Využíváte pokročilé databázové systémy pro vedení informací o zákaznících, evidenci svěřeného majetku, interní rezervační systém a další podobné databáze? Jestliže ano, nyní budete mít jejich tvorbu výrazně zjednodušenou. Společnost Schindler Systems tento týden představila uživatelem definovatelný online databázový systém AlfaDB, s jehož pomocí lze vytvářet sofistikované databáze podle Vašich představ. (TZ)

Nový systém pro vytváření databází AlfaDB například umožňuje vytvářet CRM databáze pro vedení informací o zákaznících, evidence majetku nebo správu projektů včetně dohledu nad jejich realizací. Součástí jsou pokročilá nastavení práv pro jednotlivé tabulky i sloupce včetně automatické kontroly vstupních dat. „Pověřený zaměstnanec například může pracovat s tabulkou zaměstnanců, aniž by viděl jejich rodná čísla nebo výši mzdy, která jsou přístupná pro účetní a majitele firmy. Stejně tak snadno dohledáte, kdo v tabulkách provedl konkrétní změny“, uvádí Jiří Schindler, majitel Schindler Systems.

Pro uchování důvěrných informací jsou všechny vytvořené databáze šifrovány. „Přístup k databázím lze navíc vymezit podle konkrétních IP adres“, dodává Jiří Schindler.  AlfaDB umožňuje práci s daty více uživatelům současně a garantuje 99,9% přístup k datům uložených na serverech. Online rozhraní AlfaDB tak představuje pokročilý systém, který výrazně zjednodušuje tvorbu online databází.

Více informací naleznete na https://www.alfadb.com/

 

Schindler Systems s.r.o. se zabývá komplexní podporou v oblasti IT pro malé a střední společnosti, správou sítí a speciálním poradenstvím. Mezi projekty Schindler Systems patří online databáze AlfaDB.com, helpdesková aplikace pro podporu zákazníkům eHelpDesk.eu nebo blokování nevhodných stránek i-bezpecne.cz. Schindler Systems je ryze českou společností, která funguje již od roku 1999.

Více informací naleznete na http://www.schindler-sys.cz/