ADATA Clicks Off – nový stylový UC340 USB 3.0 flash disk

Praha, Česká republika – 10. prosinec 2014 – Společnost ADATA Technology, přední výrobce výkonných paměťových modulů DRAM a produktů založených na čipech NAND Flash, představila nový USB flash disk UC340. Výjimečný design modelu Choice UC340 tvoří geometrické linie s čistou povrchovou úpravou. Nosit jej můžete na šňůrce, jako přívěsek na klíčích nebo jen tak v kapse nebo kabelce. Díky SuperSpeed USB 3.0 můžete přenášet své 16 až 256 GB soubory s hudbou, videem, nebo osobními daty během několika okamžiků v podstatě kdekoli. Stačí jen zatlačit barevnou hlavu (systém push-to-click) a objeví se USB konektor, který opětovným stisknutím skryjete. Jednoduché, elegantní a zároveň velmi praktické řešení! (TZ)

Stylový a přenosný

UC340 je malý geometrický umělecký drahokam. Elegantní černé trojúhelníkové vzory na jeho plášti skvěle doplňují průsvitné barevné tělo disku. Není to jen obyčejná paměťová jednotka, ale ztělesnění toho nejlepšího výkonu a kvality v klasické módní linii. Stačí jen kliknout a objeví se konektor USB, takže se již nemusíte trápit s krytkami, které se často ztrácejí. Jediným kliknutím proměníte nádherný přívěsek ADATA na prvotřídní flash disk UC340 a naopak. Trojúhelníkový vzor si zachovává i velký otvor na disku, který můžete využít pro pohodlné připojení kroužku na klíče, náramku nebo šňůrky na krk, čímž se z něj stává módní doplněk.

Rychlý a praktický

Disk UC340 je dodáván ve velikostech od 16GB až do 256GB. Vybaven je vysokovýkonným rozhraním standardu USB 3.0 SuperSpeed s rychlostí čtení a zápisu až 200/120 MB/s, což znamená kratší dobu na kopírování velkých souborů. Své filmy, hudbu nebo dokumenty tak přenesete za chvilinku. Disk ADATA Choice UC340 proto vyniká elegantní rovnováhou mezi stylem a maximální praktičností. Majitelé tohoto USB disku mohou kromě doživotní záruky využívat také aplikace ADATA “UFDtoGO” a “OStoGO”, které zvyšují mobilitu a pohodlí. Aplikace jsou dostupné k bezplatnému stažení na stránkách výrobce.

O společnosti ADATA

Společnost ADATA Technology, jeden z největších výrobců modulů DRAM a USB flash disků na světě, poskytuje ucelená řešení v oblasti pamětí, jež zahrnují paměťové karty, pevná paměťová úložiště SSD (solid state drive) a přenosné pevné disky. Produkty se značkou ADATA získávají významná mezinárodní ocenění, jako jsou německé ceny iF Design a red dot, cena veletrhu CES za nejlepší inovaci (CES Best of Innovations Award), japonské ocenění Good Design, dále cena Best Choice of Computex a taiwanská cena Excellence Gold Award. Sloganem společnosti je „Láska, život, sny“, a plně vyjadřuje podstatu značky ADATA a úlohu, jakou inovativní paměťové produkty hrají v usilování lidí o univerzálně ceněné ideály. Podrobnější informace můžete získat na adrese www.adata-group.com.